Inaktiv platsannons

HR-Chef i Sundsvall

Hos oss får du ett stort eget ansvar och blir en del av en organisation som är jordnära, utvecklande, personlig och pålitliga!

Om tjänsten

HR-Chef

Sökes till Sundsvall

I rollen som HR-chef hos oss blir du en viktig nyckelperson som tillsammans med fem HR-partners och en HR-administratör kommer att stötta regionens verksamhet genom ett drivande, samordnande och utvecklande förhållningssätt.

Dina ansvarsområden är:

  • Personal- och chefsförsörjning
  • Rekrytering - attrahera och introducera
  • Kompetensutveckling
  • Mångfalds- och jämställdhetsarbete
  • Arbetsrätt och kollektivavtalsfrågor, samt facklig samverkan
  • Lönebildning och förmåner
  • Medverkan i affärsplaneringsarbetet
  • Leda utvecklings- och förändringsarbete inom personalområdet
  • Företagshälsovård, rehab och psykosocial arbetsmiljö
  • Pensioner och försäkringar
  • Omställning samt avveckling

Du sitter med i regionens ledningsgrupp och rapporterar direkt till regionchefen. Din bas blir kontoret i Sundsvall, resor kommer ingå i rollen eftersom du stöttar hela region nord.

Vem är du
Vi söker dig som brinner för HR-frågor och som alltid ger ditt yttersta för att få medarbetarna att trivas och utvecklas tillsammans med organisationen. Du har en akademisk utbildning inom personalområdet eller motsvarande erfarenheter. Du har flera års erfarenhet av kvalificerat och brett HR-arbete i en ledande befattning. Det är meriterande om du har arbetat med utveckling inom områdena strategisk kompetensförsörjning, rekrytering och attrahera.

Vidare är du en person som sätter upp höga mål och jobbar hårt och uthålligt för att nå dem. Därutöver förstår du strategier och prioriteringar inom verksamheten och tillämpar denna kunskap för att uppnå bolagets mål på bästa sätt. Du samverkar även gärna med dina kollegor genom att främja och utveckla deras idéer. Dessutom motiveras du av att initiera aktiviteter och projekt och tar gärna initiativ och agerar när andra tvekar. Känner du igen dig? Då finns goda förutsättningar för att vi ska trivas tillsammans.

Varför vill du arbeta hos oss
Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden: jordnära, utvecklande, personliga samt pålitliga, eftersom de är grundläggande för det vi gör. Om du delar dessa kan vi erbjuda delaktighet i vårt spännande arbete, goda utvecklingsmöjligheter och ett brett utbud av förmåner. Vi befinner oss i ett expansivt läge där vi ser möjligheter att få fortsätta arbeta med regionens mest intressanta projekt framöver.

Intresserad?
I den här rekryteringen samarbetar Peab med Wise Professionals. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvariga rekryterare; Karin Rose (karin.rose@wise.se) eller Hanna Nörgaard (hanna.norgaard@wise.se). Annonsen kommer att ligga ute till och med den 29 september 2019 och vi ser fram emot att få din ansökan via  senast det datumet. Vi tar inte emot ansökningar via mail. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2019-09-29

Publicerad den

26-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Sundsvall
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Hantverkare
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Sundsvall | Hantverkare | Heltidsjobb (förstajobb)