Inaktiv platsannons

Samarbetsorienterad skogsvårdsledare i Umeå

SCA's mission, vision and core values are important tools in creating a company in which employees are united by common goals and in a shared ambition. Our core values are respect, excellence and responsibility.

Om tjänsten

Samarbetsorienterad skogsvårdsledare

Nu söker vi dig som vill jobba som skogsvårdsledare hos oss i en spännande och utmanande verksamhet. Hos oss på SCA är ansvar, respekt och högklassighet gemensamma värderingar för samtliga medarbetare. Vi erbjuder ett självständigt jobb i ett företag med engagerade medarbetare samt med förmånen att ha en aktiv fritid med naturen inpå knuten. Varmt välkommen med din ansökan!

Din nästa utmaning

Som skogsvårdsledare ansvarar du för genomförandet av skogsvård inom hela Västerbottens skogsförvaltning, både på egen skog och på uppdrag av privata markägare. I arbetet ingår upphandling av resurser, samordning och uppföljning av plantering och markberedning. Du skapar och behåller ett gott förtroende bland entreprenörer, skogsägare och förvaltningens anställda genom ditt arbete.

Vem är du?

Som skogsvårdsledare har du dagligen många interna och externa kontaktytor, så för att trivas och lyckas bra i den här rollen är din samarbetsförmåga avgörande. Du förväntas ta egna initiativ och vara självgående med stor ansvarskänsla. Erfarenhet av upphandling är meriterande men inget krav. Formellt bör du ha högre skoglig utbildning eller så har du förvärvat motsvarande kunskap på annat sätt. Du är strukturerad och har fallenhet för att använda GIS och andra IT-verktyg. För oss är det också viktigt att din personlighet och ditt beteende samspelar med SCAs kärnvärden: respekt, högklassighet och ansvar.

Vad erbjuder vi dig?

Vi erbjuder en varierande tjänst med mycket interna och externa kontakter. Tjänsten är ett vikariat som sträcker sig till sista december 2020. Tillträde sker enligt överenskommelse och möjlighet till stationering finns på något av våra kontor i Umeå, Lycksele, Åsele eller Vilhelmina.

Hållbarhet, innovation och omtanke genomsyrar allt vi gör inom SCA och därför är vi intresserade av individer som vill göra skillnad och vågar tänka nytt. På SCA bryr vi oss om dig som anställd. Vi strävar efter en hälsosam arbetsmiljö som ger dig förutsättningar för ett hållbart och roligt arbetsliv, oavsett var du är i livet.

Publicerad den

20-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Umeå
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Produktion / Industri
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Umeå | Produktion / Industri | Heltidsjobb (förstajobb)