Inaktiv platsannons

Arbetsledare Hus - Malmö/Lund

Om tjänsten

 

 

Arbetsledare se hit!

 

Vill du jobba i ett fint gäng och med ett välskött projekt? Arbetar du som arbetsledare och har gjort detta i några år? Vi söker nu dig som vill jobba antingen med Aqua i Citadellstaden (Malmö) eller med ESS Campus (Lund).

 

Arbetsledare till Malmö eller Lund

 

Som arbetsledare på Skanska arbetar du ett i specifikt projekt med att leda, planera och styra byggproduktionen. Detta tillsammans med bland annat projektets produktionschef (platschef) och projektingenjör.


Din arbetsdag består av att:


  • Ta fram tidsplaner och arbetsberedningar. 
  • Leda yrkesmedarbetare och samordna underentreprenörer.
  • Ansvara för att egen produktion och UE arbetar efter lagar och riktlinjer kring arbetsmiljö och säkerhet.
  • Ta emot leveranser av material.
  • Arbeta med ronder, avstämningar och uppföljningar.


Som arbetsledare hos oss är det inte fel att trivas med att planera och organisera. Du får gärna vara utåtriktad och bra på att få med dig hela laget. Givetvis köper du våra värderingar kring hur viktigt det är att arbeta säkert, vi vill ju att alla skall komma hem och må bra efter en dag på jobbet.


Du behöver du ha arbetat några år inom arbetsledning och husproduktion och kunna vara självgående. Gärna att du har läst en KY-utbildning inom bygg eller liknande.

 

Gillar du logistik och är utåtriktad?

 

Då är arbetsledarrollen på Aqua något för dig. Projektet är en spännande kontorsfastighet i centrala Malmö. Just nu gjuter vi en gemensam bottenplatta tillsammans med grannfastigheten (som kommer bli Skanskautvecklade bostäder). Då det finns många logistiska utmaningar har du som arbetsledare här ett stort ansvar för projektets logistik. Du planerar leveranser, transporter och ansvarar för avspärrningar.

 

Intresserad av att bygga ett unikt industriprojekt? Då är ESS Campus svårt att överträffa

 

Campus är den del av ESS som kommer vara mer tillgänglig för allmänheten än själva forskningsanläggningen. Här bygger vi nu entré, kontor och laboratorie.
Som arbetsledare på ESS Campus arbetar tillsammans med prima gäng som nu bygger laboratoriebyggnaden (en stålkonstruktion). Du får en bred roll och stort ansvar när det gäller att samordna underentreprenörer.


Du får gärna ha erfarenhet av större industriprojekt eller hallbyggnader. Eller så har du kört 2-3 mindre projekt som arbetsledare och vill nu vara del av ett unikt bygge.


Så här ansöker du


Bifoga din CV i ansökan och skriv gärna en rad kring vilket projekt som lockar dig mest. Om du har några frågor kring tjänsten går det bra att kontaka Jenny Sjunnesson, Rekryteringsspecialist Skanska Sverige, på telefon 010-448 33 66.


Kan vi få din ansökan innan den 2019-09-30 är vi tacksamma.


Här hittar du mer information kring projekten


Aqua

 

ESS Campus

 

Varför Skanska?

 

För oss är det viktigt att du skall känna dig trygg och säker på din arbetsplats samt att du känner att du kan utvecklas och växa i din yrkesroll. Vi har en god orderstock och vill satsa på dig som medarbetare.

 

Additional Information
Statements

Publicerad den

24-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Malmö
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Malmö | Kontor / Administration | Heltidsjobb (förstajobb)