Inaktiv platsannons

Produktionschef Hus Väst - Örebro

   Produktionschef till Skanskas husverksamhet i ...     Vi bygger ett bättre samhälle! Vi på Verksamhetsgren Hus skapar hem och arbetsplatser som får både människor...

Om tjänsten

 

 Produktionschef till Skanskas husverksamhet i Örebro

 

 

Vi bygger ett bättre samhälle!

Vi på Verksamhetsgren Hus skapar hem och arbetsplatser som får både människor och företag att växa. Vi bygger nytt, bygger om och utför byggservice på allt från kontor och bostäder till sjukhus; alltid med kvalité, miljö och nöjda kunder i fokus.

Skanskas husverksamhet i Örebro erbjuder spännande utvecklingsmöjligheter inom flera områden och chansen att arbeta med intressanta och komplexa projekt.


Är du en ledare och en förebild?

En produktionschef på Skanska ansvar för produktionen på något av våra byggprojekt. Vi har idag projekt i Örebro, men vår marknad är hela Örebro län.

Som produktionschef ser du till att vi når uppsatta mål gällande bland annat tidsplaner, inköp, ekonomi och säkerhet. Du planerar produktionen ute på projektet, skapar ett gott samarbete med kunder och underentreprenörer och får energi av att se dina medarbetare utvecklas.

Rollen har många kontaktytor, och under en vanlig arbetsdag har du många och täta kontakter med dina arbetsledare, underentreprenörer, beställare och leverantörer.


Vi söker dig som vill vara i händelsernas centrum

Du lyckas i rollen genom din starka kommunikativa förmåga och ditt tydliga ledarskap som får alla att arbeta mot samma mål. Du bidrar till en god stämning och har samtidigt förmåga att fatta snabba beslut och vara en problemlösare. Du har relevant ingenjörsutbildning eller lång erfarenhet av att leda inom byggproduktion samt besitter ett starkt resultatfokus. Detta är en nyckelroll och du kommer garanterat göra skillnad.

Ansök senast 13 oktober, men helst redan idag!


Vi rekryterar löpande så kom gärna in med din ansökan så snart som möjligt.

Om du vill utvecklas och ha roligt är du välkommen med din ansökan innehållande CV och personligt brev. Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor. Antingen till rekryterande chef Peter Thorsén, 010-448 65 82, alternativt HR Generalist Isabella Lomnici Terenius, 010-449 27 21.



Additional Information
Statements

Publicerad den

20-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Örebro
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Örebro | Kontor / Administration | Heltidsjobb (förstajobb)