Inaktiv platsannons

Kundansvarig Företag i Skog

Om tjänsten

Om jobbet

Rollen omfattar kundansvar och affärsansvar, men också ett samordningsansvar för de kundteam som du skapar runt dina kunders specifika behov. Du kommer förutom att utveckla befintliga kundrelationer i stor omfattning även att arbeta proaktivt med att skapa nya relationer och driva affärsmöjligheter.

Kompetenser som krävs för att lyckas i rollen

Som företagsrådgivare i Skaraborg ingår du i ett gäng med 20 kundansvariga rådgivare och kundstöd som jobbar med kunder inom SME, Midcorp och Skog- och Lantbruk. Du kommer huvudsakligen arbeta med SME-kunder även om samarbete inom gruppen och mellan kontoren är en naturlig del av vardagen.

Du har hög kompetens och erfarenhet av att kunna läsa av företagskundens totala behov vilka samlas i de finansiella handlingsplaner som du tar fram tillsammans med varje kund. Du är säker och trygg i kreditaffären och är van att balansera detta med affärsupplägg som är lönsamma för både kunderna och banken.

Du är en person som är social, utåtriktad, resultatfokuserad och har lätt för att skapa nya relationer som ger förtroende hos kunder och leder till affärer. För den här tjänsten behöver du som person en stor egen drivkraft för att verka på marknaden samt även gärna ha erfarenhet av företagsaffären i bank.

Du kanske tidigare har jobbat med
  • Kundansvarig SME el SSE
  • Kundstöd företag
Möjliga nästa karriärsteg
  • Kundansvarig Midcorp
  • Företagschef
Varför jobba med mig?- Malin Alsterlund

Jag erbjuder dig ett av bankens mest spännande och intressanta arbeten. Företagsaffären är mycket rolig att arbeta med, men den kräver också bred kompetens om företagandets villkor. Du kommer att verka i en positiv föränderlig miljö vilket kräver stort engagemang och kompetens.

Viktiga egenskaper jag vill se hos dig är en stark egen drivkraft, förmåga att ta ansvar och en positiv attityd. Jag delegerar gärna vilket medför att du behöver vara bekväm i att våga ta egna beslut. Jag förväntar mig att du bidrar till gruppen med stor energi i syfte att överträffa kundens förväntningar och att göra fina affärer!

Varför jobba hos oss?

Swedbank är banken för de många. Vi vill uppmuntra människor att spara för en bättre framtid. Vårt syfte är att främja en sund och hållbar ekonomi hos både privatpersoner och företag. Att arbeta hos oss handlar om att skapa värde för våra kunder, våra kollegor och samhället i stort. Vi tror på mångfald och inkludering på arbetsplatsen och vi vill att våra medarbetare ska känna sig värdefulla och ha de bästa förutsättningar för att kunna utvecklas och prestera sitt bästa. Att hitta inspiration och lära av varandra driver oss framåt. Genom att arbeta tillsammans gör vi skillnad! Följ med oss på vår resa och läs mer om oss på: Swedbank.com/work-with-us.

Vi kan komma att påbörja urvalet under ansökningstiden och välkomnar din ansökan så snart som möjligt.

Inte något för dig? – tipsa en kollega om jobbet!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Skog
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration , IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Skog | Kontor / Administration | IT | Heltidsjobb (förstajobb)