Inaktiv platsannons

Säljande Makeupartist och Hudterapeut till Elisabeth Arden, Åhléns City Stockholm

Familjeföretaget Åhléns grundades 1899 i Insjön och är idag ett av Sveriges starkaste varumärken, med 57 varuhus i Sverige och e-handel via åhlens.se. Vi är varuhuset som erbjuder en smart mix av prisvärda produkter på ett inspirerande, enkelt och lättillgängligt sätt. Åhléns omsätter 4,8 miljarder och varje år tar våra 3 000 skickliga medarbetare emot ca 80 miljoner besök. Åhléns Outlet, Beauty Bargain och Designtorget är dotterbolag. Åhléns är en del av detaljhandelskoncernen Axel Johnson AB.

Om tjänsten

  • Urval sker löpande
  • Klarabergsgatan 50
Arbetsuppgifter

Säljande Makeupartist och Hudterapeut till Elisabeth Arden

På Åhléns City Stockholm har vi på nordens största skönhetsavdelning samlat alla typer av makeup och hudvård och allt vad du kan tänkas behöva till. Vi söker nu en säljare till disken Elisabeth Arden.

Elizabeth Arden är känd som en outtröttlig entreprenör som etablerade sitt företag i den amerikanska skönhetsindustrin för ungefär 100 år sedan. 1910 öppnade hon upp sin första salong på Fifth Avenue i New York och på 30-talet hade Elizabeth Arden öppnat sina Red Door-salonger i de flesta av världens modehuvudstäder. Elizabeth Ardens grundläggande övertygelse var att skönhet inte behöver vara en mask av smink – något som gäller än idag.

Drivs du av försäljning, service, människor och skönhet? Då kanske du är den säljande Makeupartist och hudterapeut vi söker till vårt varuhus Åhléns City Stockholm.

Vi erbjuder dig

Som säljande Makeupartist och hudterapeut på Åhléns är ditt uppdrag att bidra till försäljningen på vår skönhetsavdelning. Det gör du genom att ta aktiva kundkontakter och erbjuda den bästa servicen som överträffar kundens förväntningar. Ditt uppdrag är att leverera den bästa kundupplevelsen för alla – alltid. Du kommer bland annat att;

  • Genom din personlighet, säljkunskap och produktkännedom skapa nöjda kunder som alltid känner sig välkomna
  • Säkerställa en inspirerande och säljande varuhusmiljö som skapar den bästa kundupplevelsen
  • Arbeta med merförsäljning genom kampanjer och aktiviteter

I rollen som Makeupartist och hudterapeut behöver du ständigt vara uppdaterad inom ditt expertområde för att kunna ge värdefulla tips och råd till våra kunder. Du jobbar i team och tillsammans med övriga avdelningar och andra roller i varuhuset. Du kommer att rapportera till Avdelningschef.

Kvalifikationer

Vi letar efter

För att lyckas i rollen och trivas på Åhléns tror vi att du brinner för försäljning lika mycket som vi och har en hög servicekänsla. Du tycker om att arbeta i team och att uppnå resultat genom samarbete. Du är flexibel och trivs med att arbeta i ett högt tempo. Du är nyfiken på kunden och delar med dig av dina kunskaper och idéer.

Till oss tar du med dig:

  • Några års arbetslivserfarenhet från försäljning/service, gärna inom detaljhandeln
  • En utbildning som makeupartist eller hudterapeut
  • En stolthet i att ge den bästa servicen och göra kunden nöjd
  • Ett stort intresse för skönhet och trender samt våra produkter

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 20- 30 h/v med inledande provanställning om 6 månader. Arbetstiderna kan variera mellan kl. 09.00-21.00 och du jobbar på schema som sträcker sig över vardagar, helger och kvällar. Vi ser gärna att du kan börja hos oss så snart som möjligt.

Urval kan komma att ske löpande, skicka in din ansökan redan idag!

Vi välkomnar alla och värdesätter mångfald; våra medarbetare är alla unika och vi behandlar var och en som individer. Vi är engagerade, ger allt på jobbet och värdesätter att ha balans i livet. Med det hälsar vi dig välkommen till Åhléns!

För att jobba hos oss behöver du ha fyllt 18 år.

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Detaljhandel | Deltidsjobb