Inaktiv platsannons

Nyexaminerade och juniora konsulter till Accenture Digital i Stockholm

Accenture is a leading global professional services company, providing a broad range of services and solutions in strategy, consulting, digital, technology and operations. Our drive is innovation to improve the way the world works and lives.

Om tjänsten

Job Description

Nyexaminerade och juniora konsulter till Accenture Digital


Vill du vara med och förändra framtiden för våra kunder? Är du student på en utbildning med fokus på digitalisering, IT och teknik? Har du ett stort intresse för digitala affärer, transformation och innovation? Ser du en framtid som konsult?


Vi söker dig som vill jobba tillsammans med oss och våra kunder i en föränderlig, digital miljö. Som konsult på Accenture Digital jobbar du tillsammans med de bästa konsulterna i gränslandet mellan IT och affär. Vår globala styrka, med över 450 000 medarbetare och kunder i drygt 120 länder ger dig möjligheten att växa med oss och lära dig av den samlade erfarenhet som finns inom vårt företag. Du står förmodligen inför att ta din master- eller kandidatexamen och kan börja från augusti 2020 och framåt.


På Accenture Digital har vi ett komplett erbjudande för digitala affärer och skapandet av nya affärer genom digital transformation. Vi erbjuder idag tjänster inom allt från digital strategi och kundupplevelse till marketing automation, leverans av e-handelssystem, data lakes och det senaste inom IoT. Vill du vara med på våra kunders digitala transformation? Vill du leverera första klassens digitala lösningar samt vara med på vår fortsatta resa som en världens största digitala nätverksbyrå? Då är det dig vi söker!


Som medarbetare på Accenture Digital får du vara med och utveckla samt påverka både affären och tekniken som används dagligen av Sveriges största bolag och organisationer. Vi utgår alltid ifrån slutanvändarens perspektiv i allt vi gör (dvs. våra kunders kunder) för att säkra en kundupplevelse i världsklass. Som konsult inom Accenture Digital blir du en del av ett team som levererar affärskritiska samt komplexa program där digitala affärsprocesser och teknik samspelar.


I rollen kommer du specialisera dig inom ett område såsom digital strategi och transformation, marknadsföring, analys, utveckling och arkitektur eller leverans av digitala upplevelser och affärer för våra kunder, baserat på redan existerande eller skräddarsydda system. Du och ditt team levererar digitalt arbete i världsklass och fungerar som ryggraden i vår organisation. I arbetet ingår det att förstå och översätta kundens behov till en lösning samt att verka som länken mellan kravställning och utveckling.


Inom Accentures ”New IT Program” och ”Innovation Architecture” arbetar vi med att bryta traditionella begränsningar på system och arbetssätt genom nya agila sätt att arbeta och driva innovation. I din roll kommer du vara delaktig i att öka farten på vårt arbete med innovation inom områden såsom digital transformation, living services, mobility och analytics.


Arbetsuppgifter:


Eftersom vi stödjer våra kunder genom projektets alla olika faser, erbjuder vi många olika typer av roller, både tekniska och funktionella. Som nyanställd konsult inom Accenture Digital kan din roll inkludera:


  • Att hjälpa kunder med deras digitala marknadsföring, t.ex. SEO och SEM. (search engine optimization & Search engine marketing)
  • Att utveckla innovativa lösningar till befintliga och nya affärer
  • Att hjälpa en kund att utveckla analysverktyg och generera datadriven kunskap för verksamheten och dess kunder
  • Att modernisera och digitalisera en komplex IT-infrastruktur, t.ex. för att möjliggöra en snabbare leverans av ny funktionalitet
  • Att analysera och designa nästa generations digitala arkitektur för en kund, för att möta föränderliga affärsbehov och möjliggöra nya digitala affärsmodeller
  • Att förbereda och genomföra avancerade tester på system för att säkerställa att kravställningen uppfylls
  • Att utbilda företag och användare
  • Att utveckla lösningar genom att översätta organisationens behov till modeller och mjukvara

Qualifications

Som konsult inom Accenture Digital kan vi erbjuda dig: 


  • En karriärrådgivare/mentor som hjälper dig definiera karriärmål och stödjer dig i att uppnå dina mål och din fulla potential
  • Genomgående utbildning inom affärskunskap, tekniska samt professionella färdigheter, både i din yrkesroll men också genom formella utbildningar i både klassrumsmiljö och genom virtuella kanaler
  • Möjlighet att fördjupa dig genom att vässa dina tekniska och funktionella kunskaper och din expertis inom ett specialistområde
  • Möjlighet att vara med och representera Accenture Digital mot marknaden på olika event
  • Tillgång till vårt globala nätverk av tekniska-, funktionella-, och industri experter samt vårt bibliotek med mjukvara, verktyg och metoder
  • Inspirerande ledarskap och kollegor som coachar dig i ditt dagliga arbete
  • Möjlighet att arbeta i ett team för att driva resultat åt kunden och därigenom utveckla dina färdigheter som konsult och lagspelare. Du får också genom arbetsformen en förståelse för grunderna i projektledning för leverans av IT-projekt


Vad vi söker:


Du tar snart examen eller är nyutexaminerad med en kandidat- eller masterexamen med IT- eller tekniskt fokus. Du kan även ha arbetat ett tag efter din examen (max. ett år efter att du blev klar med dina studier). Det viktigaste är att du har en passion för digitala affärer och teknik samt har ett intresse för att lösa problem för våra kunder! Vi söker kandidater att anställa kontinuerligt under året men med tidigast start i augusti 2020.


Under din studietid har du uppnått goda akademiska resultat och ditt CV, tillsammans med ditt personliga brev och dina akademiska bedrifter, visar på en analytisk förmåga och driven personlighet. Det är en merit om du har jobbat extra eller kan uppvisa andra aktiviteter vid sidan av dina studier. Vi ser det som mycket meriterande om du haft möjlighet att utveckla och utforska din ledarskapsförmåga. Som person är du en lösningsorienterad lagspelare med siktet inställt på en karriär som konsult. Utmärkt skriftlig samt muntlig förmåga att uttrycka sig både på svenska och engelska är ett krav.


Ansöknings- och intervjuprocess:


Du är välkommen att skicka in din ansökan genom vårt ansökningssystem:
.


Bifoga ditt CV, personliga brev där du noterar vilken stad du söker till, universitets- samt gymnasiebetyg i din ansökan. Vänligen notera att alla dessa dokument krävs för en komplett ansökan. Bara kompletta ansökningar granskas.



Vi ser fram emot din ansökan!


Accenture welcomes and encourages applications from diverse backgrounds related to gender, age, ethnicity, culture, race, religion and belief, disability, nationality, sexual orientation and gender identity. Inclusion and diversity are fundamental to our culture and core values, providing an environment where everyone brings distinct experience, talent and culture to their work. We invite you to be part of this diversity!


Locations Gothenburg,Malmo,Stockholm

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | IT | Heltidsjobb (förstajobb)