Inaktiv platsannons

Nyexaminerade och juniora konsulter till Accenture Strategy i Göteborg

Accenture is a leading global professional services company, providing a broad range of services and solutions in strategy, consulting, digital, technology and operations. Our drive is innovation to improve the way the world works and lives.

Om tjänsten

Är du nyexaminerad eller ska du snart ta examen? Ser du en framtida karriär som konsult? Ta din talang och passion till Accenture – vässa dina kunskaper och bygg en extraordinär karriär hos oss på Accenture Strategy med start under 2020.


Dagens strategiska rådgivning kräver en förmåga att se hur affärs-, teknologi- och verksamhetsmodeller beror av varandra. Hos Accenture Strategy kommer du samarbeta med världens främsta organisationer och nyttja Accentures expertis för att utveckla strategier som omvandlar dina idéer till handlingar och som skapar konkret värde för våra kunder.


Accenture är ett globalt företag som erbjuder ett brett utbud av tjänster och lösningar. Genom att kombinera erfarenhet med djup kunskap inom fler än 40 olika branscher, med ett globalt leveransnätverk, arbetar Accenture i gränslandet mellan verksamhet och teknik för att hjälpa våra kunder att bli mer effektiva och skapa långsiktigt värde. Med fler än 480 000 anställda och med verksamhet i fler än 120 länder, driver Accenture innovation för att bidra till en bättre värld.


Som en del av 9 000+ medarbetare i vår globala Accenture Strategy community kommer du att på ledningsgruppsnivå hos våra kunder hjälpa dem angripa deras mest kritiska utmaningar med realiserbara strategier. Vår djupa industriförståelse och vårt globala perspektiv på progressiva affärsidéer och ny teknologi gör det möjligt för oss att utveckla, driva och leverera företagsövergripande omvandling i en ny digital värld.


Vi arbetar i gränssnittet mellan affär och teknologi där vi sammanför vår kunskap inom affärs-, teknologi-, verksamhets- och funktionsstrategi inom följande områden:


  • Business Strategy
  • Customer Insights & Growth
  • Finance & Performance Management
  • Digital Strategy
  • Mergers and Acquisitions
  • Supply Chain & Operations
  • Sustainability
  • Technology Strategy


Blir du en del av Accenture Strategy kommer du hjälpa våra kunder inom områden som:


 

  • Utveckling av värdedrivna strategier baserade på konkreta affärsmässiga resultat. Genom att kombinera ett robust angreppssätt med djup bransch- och funktionell expertis hjälper du ledande befattningshavare att definiera och leverera hållbara konkurrenskraftiga strategier.
  • Att utforma den strategiska teknologi- och IT-agendan för de närmaste 3-5 åren som maximerar affärsvärde för kund. Fokus ligger på att skapa innovativa och konkreta teknologi- och IT-strategier för att optimera och möjliggöra affärsverksamheten, men också på att mobilisera de förändringar som krävs för att genomföra strategin.
  • Att hjälpa till att utforska nya affärsmöjligheter från innovativa digitala lösningar samt att skapa de planer och investeringsunderlag som krävs för att möjliggöra de föreslagna teknologi- och IT-förmågorna.
  • Att koppla den övergripande affärsstrategin till företagets funktionella områden, så att våra kunders verksamhetsmodeller anpassas till den strategiska inriktningen som fastställs av den övergripande affärsstrategin.

 

 


Accenture Strategy erbjuder dig en möjlighet att växa och avancera. Stora saker kan hända och händer redan. Kom och bli en del av vår högpresterande kultur!


Ansvarsområden för en analyst-roll hos Accenture Strategy kan bland annat innebära att:


  • Strukturera och utföra efterforskning och analys som berör affärsproblem med syfte att generera insikter som kan leda till förbättring av kund- och branschresultat
  • Utveckla business case och planer som är detaljerade, handlingsbara och återspeglar Accenture Strategy’s djupa insikt inom industri, IT och affärsprocesser
  • Hålla presentationer vid team- och kundmöten, och avgöra det mest praktiska sättet att skapa varaktiga resultat utifrån dina insikter
  • Hjälpa våra kunder att bygga nödvändiga förmågor för att driva tillväxt och innovation som möjliggör en högpresterande verksamhet
  • Arbeta i multidisciplinära team och dra fördel av kraften i Accentures globala nätverk och end-to-end-förmåga för att leverera kundvärde
  • Hjälpa kunder att förstå avancerad ny teknologi och den transformativa påverkan den kan ha på deras verksamhet och industri
  • Engagera dig i den stora gemenskapen inom Accenture Strategy för att främja samarbete och stödja tillväxten och utvecklingen av Strategy inom Accenture

 


Vem vi letar efter:


Du har en masterexamen och/eller kommer att erhålla din examen inom ett år efter ansökan. Under dina studier har du fått bra akademiska resultat och ditt CV / personligt brev tillsammans med dina akademiska prestationer återspeglar en analytisk tankegång. Du har utmärkta skriftliga och muntliga presentationsfärdigheter på både engelska och svenska. Dessutom är du ambitiös, driven, lösningsorienterad och inriktad på att starta din karriär i en rådgivande roll.


Ansöknings- och intervjuprocessen:


Du är välkommen att skicka in din ansökan genom vårt ansökningssystem:

.


Bifoga ditt CV, personliga brev, universitets- samt gymnasiebetyg i din ansökan. Vänligen notera att alla dessa dokument krävs för en komplett ansökan. Bara kompletta ansökningar granskas. Screening och urvalsprocessen pågår kontinuerligt. Om din ansökan går vidare till nästa steg får du en inbjudan till två tester som avser mäta din analytiska förmåga.


Vi ser fram emot din ansökan!


Accenture välkomnar och uppmuntrar ansökningar från olika bakgrund med anknytning till kön, ålder, etnicitet, kultur, religion och tro, funktionshinder, nationalitet, sexuell läggning och könsidentitet. Inkludering och mångfald är grundläggande för vår kultur och kärnvärden, vilket ger upphov till en miljö där alla bidrar med särskild erfarenhet, talang och kultur till sitt arbete. Vi uppmanar dig att vara en del av denna mångfald!


Locations
Göteborg, Malmö, Stockholm


Vänligen specificera vilket kontor du är intresserad av i ditt personliga brev.


 

 

Publicerad den

26-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Göteborg | IT | Heltidsjobb (förstajobb)