Inaktiv platsannons

Sektorgruppchef, region Väst, Fazer Food Services Sverige i Halmstad

Om tjänsten

Redo för ett välsmakande jobb? Bli en del av Fazer som Sektorgruppchef – Väst.
Använd ditt engagemang
Som sektorgruppchef ansvarar du för din region, region Väst med Halmstad och Göteborg i spetsen. Tjänsten ingår i sektor försvaret och uppdragsgivare är Försvarsmakten. Det innebär att alla restauranger är placerade på militärt område. I regionen ingår såväl stora restauranger på garnisoner, som mässar och lägerrestauranger. Du driver din sektorgrupps finansiella resultat och den operativa verksamheten tillsammans med de direktrapporterande restaurangcheferna. Du rapporterar direkt till sektorchef.
Dina arbetsuppgifter kommer att handla om att ansvara för att driva resultatutveckling, utmana och följa upp sektorgruppens enheter samt optimera sektorgruppens lönsamhet. Följa upp och säkerställa budget och bokslut avseende omsättning och lönsamhet, givna nyckeltal och effektivitetsmått. Kundkontakt med målet att utveckla relation samt föra dialog kring utveckling av utbud och erbjudande inom ramen för aktuellt kundavtal samt av företaget givna koncept. Övergripande ansvar för olika event som genomförs så som t e x flygdagarna. Coacha och utveckla ditt team. Du arbetar även med att arbetet inom sektorn sker i enlighet med lag, Fazers värderingar, policys, ledningssystem samt interna processer och rutiner.
Då du ansvarar för ett flertal enheter i Sydväst ingår det resor i tjänsten då närvaro på våra restauranger är viktigt.  
Varför ska du välja Fazer?
Det börjar med människor. Du kommer att arbeta i en stimulerande och välkomnande miljö, omgiven av kollegor som inspirerar dig till att göra ditt bästa. Fazer Food Services står inför en spännande resa och har som mål att utvecklas starkt. Om du vill bidra till vår utveckling är detta en tjänst för dig. Du får ett arbete där den ena dagen inte är den andra lik med spännande utmaningar att lösa tillsammans med dina kollegor.
Vad bidrar du med till teamet?
För att lyckas och trivas i rollen drivs du av att nå framgångar tillsammans med andra. Tjänsten är både operativ och strategisk, vilket ställer krav på att du kan kommunicera på alla nivåer och skapa förtroendegivande relationer med kunder och kollegor. Ditt ledarskap bygger på engagemang, tydlighet och intensitet. Du är affärsdriven och tillsammans med stark energi och glädje skapar du förutsättningar för utveckling och samarbete. Som person är du mål- och resultatinriktad, du har en god analytisk förmåga och ett strukturerat arbetssätt tillsammans med en personlig trygghet och hög integritet.

Du har minst 5 års erfarenhet av att leda ledare, meriterande är erfarenhet av att leda på distans. Du har även minst 2 års erfarenhet av att framgångs-rikt driva finansiellt resultat inom mellanstora till stora enheter. För att lyckas behöver du även ha med dig ledarerfarenhet från restaurangbranschen samt arbetat med kundrelationer och att genomföra givna koncept. Du har examen inom Hotell och restaurang/Service management/Ekonomisk utbildning eller har motsvarande kunskaper.

Du både talar och skriver flytande på svenska samt har goda kunskaper i engelska. Dina kunskaper i Officepaket är goda och du har hög IT-mognad. Du innehar B-körkort. Då du arbetar inom sektor försvaret behöver du vara svensk medborgare samt genomgå och få en godkänd säkerhetsprövning.
Redo för ett välsmakande jobb? Ansök nu.
För mer information är du välkommen att kontakta sektorchef Therese Pettersson på telefon: 070-290 06 17 alternativt via mail: therese.pettersson@fazer.com Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 2019-10-27

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Halmstad
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Halmstad | Restaurang | Deltidsjobb