Inaktiv platsannons

Drifttekniker i Örebro

Om tjänsten

Just nu söker vi på Atea Örebro tillsammans med SCB dig som vill jobba som drifttekniker med fokus på något av områdena SCOM, Active Directory eller MIM. Du kommer att arbeta i vårt team på plats hos vår kund SCB i deras moderna och utvecklande driftmiljö under ett avtal som sträcker sig flera år framåt. Teamet består av cirka tjugofem prestigelösa och engagerade medarbetare som jobbar tätt tillsammans med kunden med drift och utveckling av olika plattformar.

I rollen kommer du att sköta driften av SCB:s it-miljö med installation, uppgraderingar, support och felsökning. Du kommer också att ingå i förvaltningen av en eller flera tekniska tjänster vilket innebär att hålla sig uppdaterad på den tekniska tjänstens förändringar såsom nya versioner och uppdateringar. Vid uppgraderingar och nyutveckling i miljön kommer du att jobba i projektform.

För att lyckas i tjänsten som drifttekniker bör du ha följande:

  • Flera års erfarenhet inom något av områdena SCOM, Active Directory eller MIM från Microsoft
  • Gilla att jobba i en driftmiljö och i detta fall på plats hos SCB
  • Gilla Microsofts produkter i synnerhet ”on prem” lösningar

Som person är du lösningsorienterad, strukturerad och kvalitetsmedveten. Du trivs bra med att arbeta i ett team och din förmåga att samarbeta och kommunicera är god.

Vårt erbjudande till dig 
Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av informationsteknologi och tillhörande tjänster.  

Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg tack vare modiga medarbetare. Vi har ett stort fokus på ansvarstagande utveckling och är stolta över att kunna påverka branschen globalt att agera mer hållbart.

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Örebro
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Örebro | IT | Heltidsjobb (förstajobb)