Inaktiv platsannons

Gruppchef i Gävle

Om tjänsten

Vi söker dig som drivs av att utveckla både människan och gruppen till vårt team som verkar inom Produktion Gävle. Med ett högt säkerhetstänk, ett öga för förbättringar, förstår du vikten av en god kommunikation. I denna roll blir du en del av sektionen underhållsberedning som ingår i Produktion Gävles teknikorganisation. Där du får leda arbetsgruppen som arbetar med Vad och Hur våra underhållsarbeten ska utföras.

Vi erbjuder dig ett utvecklande arbete i en teknikorienterad miljö där säkerhet, kvalitet och samarbete är centrala delar. Rollen innebär dagtidsarbete med möjlighet till flextid där du rapporterar direkt till sektionschefen. 

Om tjänsten
Gruppen har ett tydligt mål att skapa möjlighet för våra utförare att jobba säkert, planerat och effektivt genom att ”för-”bereda underhållsinsatser. Största fokus kommer att vara fortsätta utveckla våra processer och arbetssätt i ett samarbete med kollegor inom Produktion Gävle. 

Gruppchefens uppgift är primärt att leda, utveckla och säkerställa arbetet för sin arbetsgrupp på kort och lång sikt. Som Gruppchef kommer du med stor sannolikhet förväntas bidra med  förbättringar inom vårt förebyggande underhåll. Rollen innebär ett övergripande ansvar att säkerställa rätt prioritering för att skapa bästa möjliga förutsättningar för dina medarbetare.

Tillsammans med dina kollegor kommer du att vara en viktig pusselbit för att utveckla driftsäkerheten för anläggningen. Vi arbetar målstyrt med tydliga strategier och visioner om att uppnå ett underhåll i världsklass.

Kvalifikationer
För att lyckas i tjänsten behöver du ha följande kvalifikationer:

Personliga egenskaper
För att lyckas i rollen krävs att du är en handlingskraftig person med förmågan att ta initiativ att genomföra de beslut som krävs för att nå bästa resultat. Vi söker dig med förmåga att lyfta blicken framåt och samtidigt bidra till struktur för att skapa förutsättningarna för rätt prioriteringar. Du trivs med en aktiv närvaro i gruppen, som person har du förmågan att vara lyhörd och möta dina kollegor respektfullt, prestigelöst och kommunikativt.

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Gävle
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration , Civilingenjör / Arkitekt
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej