Inaktiv platsannons

Restaurangbiträde på 80% till Restaurang MR Trolle, Karlskrona

Om tjänsten

Redo för ett välsmakande jobb? Bli en del av Fazer som restaurangbiträde! 
Hitta din passion för mat
Vi söker ett restaurangbiträde som är serviceinriktad och vill vara med och utveckla vår verksamhet tillsammans med övriga anställda. Som restaurangbiträde arbetar du med varierande arbetsuppgifter så som salladsberedning, viss matlagning, packning, kassaarbete, städning och disk. Som restaurangbiträde hos oss arbetar du nära våra gäster vilket gör det viktigt att du har en hög servicenivå och är lyhörd för gästernas önskemål. Tjänsten är en tillsvidareanställning på deltid på 80% med varierande arbetstider och helgtjänstgöring.
Varför ska du välja Fazer?   
Det börjar med människor. Du kommer att arbeta i en stimulerande och välkomnande miljö, omgiven av kollegor som inspirerar dig till att göra ditt bästa. Vi erbjuder dig utbildning i livsmedelshygien och matsäkerhet samt framtida utvecklingsmöjligheter inom Fazer. 
Vad bidrar du med till teamet?
Vi söker dig som drivs av att varje dag skapa smakupplevelser och är genuint matintresserad. Du har tidigare erfarenhet från att arbeta i storkök och/eller restaurang och det är meriterande om du har relevant branschutbildning. Då det även finns en butik på området är det meriterande om du har erfarenhet från detaljhandel. Vi söker dig som tar egna initiativ, är självgående, glad och kreativ med vilja att utveckla och förbättra. Du är serviceinriktad och brinner för att alltid leverera bästa möjliga service både till arbetskamrater och gäster. För att vara lämplig i rollen som restaurangbiträde hos oss krävs det att du behärskar svenska i såväl tal som skrift.
Eftersom vi verkar inom ett skyddsobjekt så krävs registerutdrag och sekretessintyg. Registerutdraget måste vara utan anmärkningar och du måste vara svensk medborgare eftersom verksamheten bedrivs inom militärt område. 
Om MR Trolle 
Restaurang Trolle är belägen på marinbasen i Karlskrona där vi serverar ca 600 måltider per dag. Restaurangen serverar frukost, lunch och middag till personalen på området veckans alla dagar, måndag till söndag. Idag är vi ett team om 15 personer som arbetar i restaurangen. Vi alla arbetar efter Fazers värderingar. Kunden i fokus, Utmärkt kvalitet och Samarbete.
Är du redo för ett jobb som smakar gott? Ansök nu!
Vid frågor, vänligen kontakta ansvarig restaurangchef Nisse Hardingz via mail:   Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 2019-10-31.

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Karlskrona
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Karlskrona | Restaurang | Deltidsjobb