Inaktiv platsannons

Redovisningsansvarig till marknadsledande företag i Helsingborg

Om tjänsten

Är 2019 året då du ska anta nästa utmaning inom din karriär som ekonom? Vill du göra det tillsammans med ett drivet team där ingen dag är den andra lik?

Home Furnishing Nordic söker nu dig som vill utvecklas inom redovisning i ett marknadsledande e-handelsföretag med väldigt goda utvecklingsmöjligheter. Du ges möjligheten att ansluta dig till en snabb och spännande bransch i stark tillväxt tillsammans med ett engagerat team på sju personer där alla är specialister på sitt område och hjälps åt att tillsammans uppnå gemensamma mål.

Om tjänsten

Du jobbar nära ekonomichefen och kommer få fler och mer utvecklande arbetsuppgifter i takt med att bolaget växer.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består att kvalitetssäkra redovisningen för våra nordiska bolag inkl:

  • Månads– och årsbokslut
  • Deklarationer samt moms- och skattefrågor
  • Årsredovisningar
  • Avstämningar
  • Myndighetsrapportering
  • Koncernrapportering

Vi tror att denna tjänst bara är början på din resa inom ekonomiyrket och i en dynamisk miljö med entreprenörsanda kan vadsomhelst hända! Känner du dig trygg i din roll som redovisningsekonom erbjuds du att tillsammans med ekonomichefen ha möjlighet att påverka din roll och anta spännande projekt samt att utveckla och effektivisera processer.

Din bakgrund

För att vara framgångsrik i rollen tror vi att du har någon form av eftergymnasial utbildning inom ekonomi samt ett par års arbetserfarenhet inom redovisning som redovisningsekonom eller från en revisionsbyrå. Du gör månadsbokslut självständigt och har god förståelse för processen kring bokslut. Excel är ett verktyg du tycker spännande och är en van användare. Tidigare erfarenhet från större koncern är meriterande och likaså erfarenhet från något av de större affärssystemen. Du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift.

Om dig

Som person är du lösningsorienterad, tar initiativ och är skicklig på att slutföra dina arbetsuppgifter. Vi ser att du trivs med att driva ditt arbete framåt och har god förmåga att kombinera din effektivitet med din noggrannhet. Vidare är du en driven teamplayer som tillsammans med dina kollegor ständigt förbättrar och effektiviserar i vardagen.

Övrigt

Tjänsten är en prov/-tillsvidareanställning på heltid med placering på vårt huvudkontor i Helsingborg och tillsättning är enligt överenskommelse.

Om Home Furnishing Nordic

Home Furnishing Nordic AB är en av norra Europas största e-handlare inom möbler och inredning och ingår som ett av två segment inom Bygghemma Group. Inom Home Furnishing Nordic AB ingår många olika online-butiker, bl.a. Trademax, Chilli, Furniturebox och WeGot. Bygghemma Group är en dynamisk och snabbt växande koncern som startade 2006 med en bolagskultur som kännetecknas av resultatfokus och stark entreprenörsanda. Koncernen växer såväl organiskt som genom en aktiv förvärvsstrategi.

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Helsingborg
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Helsingborg | Detaljhandel | Deltidsjobb