Inaktiv platsannons

Mcdonald's Lillänge, Östersund söker framtida arbetsledare Östersund, Lillänge

Om tjänsten

Med ca 210 restauranger från norr till söder är McDonald’s Sveriges ledande restaurangkedja. Vi har en bred meny och serverar mat av högsta kvalitet med snabb och vänlig service i fräscha, moderna restauranger. Genom vår storlek och vårt nära samarbete med våra leverantörer har vi full kontroll på hela leverantörsledet från gård till våra gäster. Vi samarbetar med LRF (Lantbrukarnas Riksförbund) för ett framtida svenskt jordbruk. McDonald’s har ca 12 000 medarbetare och är Sveriges största privata ungdomsarbetsgivare. Alla restauranger ägs och drivs lokalt av egna företagare. Läs mer på www.mcdonalds.se eller följ oss på Facebook, Instagram och Twitter.

 McDonald's Lillänge söker nu 2-4 personer som är nyfikna på en ledareroll.

 

Vi erbjuder ett omväxlande och fartfyllt arbete där arbetsuppgifterna varierar allt från att i mötet med gästen ge den bästa restaurangupplevelsen, till att tillaga vår goda mat samt att se till att vårt kök och matsal är i toppskick. Ett jobb på McDonald’s ger dig färdigheter och erfarenheter som du har nytta av resten av livet. Det handlar till exempel om ordning och reda, ledarskap och samarbetsförmåga.

Du kommer arbeta skift enligt ett rullande schema som innefattar dag, kväll och nattskift både veckodagar och helger. McDonald's Lillänge är en restaurang som är öppen dygnet runt och därför tillkommer även nattarbete. Du kommer arbeta som skiftledarens högra hand och tanken är att du ska kunna utveckla dig vidare till arbetsledare.

Du som söker bör därför ha en hög energinivå, gilla att samarbeta och värdesätter bra service. Vidare är du nyfiken, vill lära dig nya saker och tar eget ansvar. 

 

Information om tjänsten

  • Du som söker måste vara minst 18 år.
  • Du kommer att arbeta 28 - 40 h/vecka.
  • Tidigare erfarenhet inom service är ett plus.
  • Stor merit om du jobbat som skiftledare på annan McDonald's eller liknande tjänst innan.

 

 

Är du vår framtida arbetsledare? Registrera då din ansökan innehållandes cv, personligt brev samt bild så snart som möjligt! Urval och intervju sker löpande. 

Alla ansökningar går via denna länk

Publicerad den

16-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Östersund
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Östersund | Restaurang | Deltidsjobb