Inaktiv platsannons

Mark- & anläggningsarbetare i Stockholm

Hos oss får du ett stort eget ansvar och blir en del av en organisation som är jordnära, utvecklande, personlig och pålitliga!

Om tjänsten

Mark- & anläggningsarbetare

Sökes till Stockholm

Peab Anläggning i Solna och Rönninge söker nu erfarna och självgående mark- och anläggningsarbetare. Hos oss är du en viktig tillgång och tillsammans med dina kollegor är du avgörande för att vi ska nå ett bra resultat, göra ett bra jobb och ha en bra och säker arbetsmiljö. 

Arbetsuppgifter Som mark- och anläggningsarbetare kommer du att arbeta med olika typer av anläggningsprojekt: allt från bostadsbyggande till större infrastrukturprojekt. Arbetsuppgifterna varierar beroende på projekt men du kommer bland annat arbeta med rörläggning, markarbeten, finplaneringsarbeten samt andra vanligt förekommande arbetsuppgifter.

Vem är du? För att trivas och göra ett bra jobb hos oss är det viktigt att du är självgående samtidigt som du är duktig på att samarbeta med kollegor. Du kan läsa ritningar, hantera laser och utföra höjdutsättningar. Det är en självklarhet för dig att ta ansvar för ditt arbete och att vara lösningsfokuserad och prestigelös. Vi tror att du har runt 5 års erfarenhet av branschen. Yrkesbevis är starkt meriterande, alternativt att du förvärvat kompetens vi bedömer likvärdig på annat sätt. B-körkort är ett krav.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2019-10-24

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Hantverkare
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Hantverkare | Heltidsjobb (förstajobb)