Inaktiv platsannons

Helgextra Brothers Erikslund Västerås 10timmar

RNB arbetar med produktion, marknadsföring, försäljning i våra butiker samt inom olika stödfunktioner. Oavsett vilken roll man har hos oss, är den främsta uppgiften att vara med och skapa marknadens bästa shoppingupplevelse för kunden.

Om tjänsten

Brothers är en ledande svensk herrmodekedja med över 70 butiker i Sverige och Finland. Med 25 års erfarenhet på den svenska marknaden har Brothers utvecklat ett brett utbud med starka, välkonstruerade produkter i hög kvalitet med fokus på egen design och uttryck. Tillsammans är vi nära 400 medarbetare som alla har drivet och ambitionen att erbjuda mode i kombination med enastående service, oavsett tjänst eller ort.

Vår ambition är enkel. Genom attraktiva butiker med inspirerande varupresentationer och kunniga säljare vill vi erbjuda samtliga kunder och besökare en överlägsen shoppingupplevelse de vill minnas långt efter besöket i butiken.

Brothers befinner sig i en spännande utvecklingsfas på en dynamisk marknad. Är du intresserade av mode, detaljhandel och möjligheten att guida och inspirera män att klä sig med stil? Då kan det vara just dig vi söker!

 

Om tjänsten:

I tjänsten som säljare hos oss på Brothers jobbar du för att förstå våra kunder och ge personlig rådgivning, inspiration och vägledning. Det medför en god förståelse för vår målgrupp samt ett intresse för det sortiment vi säljer. Du kommer att tillhöra ett team som tillsammans jobbar i butiken där ni stöttar och hjälper varandra i det dagliga arbetet. I övrigt är du en viktig del i att butiken når vår vision om att skapa köpupplevelser utöver det vanliga.

Tjänsten är på 10timmar fördelade på helg, mestadels Lördag & Söndag. 

 

Vi söker dig som:

Har ett genuint intresse för människor, herrmode och service.

Det är meriterande om du har jobbat med försäljning inom detaljhandeln tidigare.

 

För att lyckas i tjänsten som säljare hos oss på Brothers ser vi att du är relationsskapande. Du ser värdet av att bygga upp arbetsmässiga relationer med dina kunder för att skapa återkommande besökare. Du tar initiativ och kommer med nya förslag till arbetssätt och sätter igång aktiviteter mot uppsatta mål och resultat. Viktigast av allt är att du brinner för enastående service och motiveras av att hjälpa våra kunder att hitta sin rätta stil och uttryck.

Vi erbjuder:

Vi på Brothers erbjuder dig ett arbete som präglas av en kreativ miljö där engagemang och delaktighet råder. Hos oss blir du en del av ett härligt team som präglas av högt tempo och driv. Hos oss på Brothers är kunden viktigast, vilket genomsyrar alla beslut vi tar. Vår ambition är att göra hållbara och smarta affärer i alla avseenden, samt föra en rak kommunikation där vi är konstruktiva och värnar om varandra. Utöver det erbjuder vi på Brothers dig en arbetsplats som tror på människor, deras kraft och potential. Dessa kärnvärden ser vi som en viktig del av vår verksamhet som hela koncernen RNB gemensamt representerar.

 

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Västerås
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Västerås | Detaljhandel | Deltidsjobb