Inaktiv platsannons

Ekonomiassistent med inriktning krav/kredithantering i Sundsvall

SCA's mission, vision and core values are important tools in creating a company in which employees are united by common goals and in a shared ambition. Our core values are respect, excellence and responsibility.

Om tjänsten

Ekonomiassistent med inriktning krav/kredithantering

Skulle du beskriva dig som engagerad, serviceinriktad, noggrann och som en god lagspelare? Är du ekonom och vill jobba på ett börsnoterat bolag?Då finns nu ett spännande jobb på Business Services. Varmt välkommen med din ansökan.

Din nästa utmaning

Du kommer att tillhöra Business Services som tillhandahåller administrativa tjänster inom hela SCA. Då vi är en relativt ny arbetsgrupp förväntas du vara en del i vårt arbete att effektivisera och utveckla. Vi strävar efter att ständigt förbättra våra tjänster och ser det som en självklarhet att alla i gruppen är bidragande i detta arbete.

Exempel på arbetsuppgifter är:
• Kreditbedömningar av nya och befintliga kunder
• Riskanalys kundportfölj
• Uppdatering av kundmasterdata
• Kundreskontrautredningar
• Hantering av kreditspärrar
• Kravhantering
• Kundinbetalningar

Business Services ansvarar bl. a för extern redovisning i samband med månads-, kvartals- och årsbokslut, moms- och skattefrågor, hantering av kund- och leverantörsfakturor, betalningar samt frågor kring kredithantering.

Vem är du?

Du har en högskoleexamen inom ekonomi eller motsvarande och några års erfarenhet av kvalificerat ekonomiarbete, gärna med inriktning mot kundreskontra, krav och indrivning och kredithantering. För att lyckas i den här rollen är det också viktigt att du har goda kunskaper i engelska i såväl tal som skrift.

Som person tror vi att du är noggrann, engagerad, utvecklingsorienterad och har kundfokus samt är bra på att samarbeta med andra. För oss är det också viktigt att ditt beteende samspelar med SCAs kärnvärden: respekt, högklassighet och ansvar.

Det är meriterande om du har erfarenhet av ekonomisystemet SAP och/eller Agresso.

Vad erbjuder vi dig?

Vi erbjuder ett arbete där varje dag är stimulerande, varierande och händelserik. Här välkomnas du till trevliga och glada kollegor där ett gott skratt alltid ligger nära till hands, nya fräscha lokaler med öppet landskap samt goda kommunikationsmöjligheter då kontoret är lokaliserat i centrala Sundsvall.


På SCA bryr vi oss om dig som anställd. Vi strävar efter en hälsosam arbetsmiljö som ger dig förutsättningar för ett hållbart och roligt arbetsliv, oavsett var du är i livet.

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Sundsvall
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Produktion / Industri
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Sundsvall | Produktion / Industri | Heltidsjobb (förstajobb)