Inaktiv platsannons

Lokalvårdare i vårdmiljö hos världsledande Sodexo, Borås

Om tjänsten

På Sodexo jobbar vi mot ett gemensamt uppdrag – att förbättra människors livskvalitet! Med en världsledande position, över 50 års gedigen kunskap och väl utarbetade rutiner levererar vi i dagsläget branschens främsta hygienlösningar. Nu letar vi efter dig som vill spela en viktig roll i att säkra Södra Älvsborgs vårdmiljöer och leverera service av absolut världsklass tillsammans med oss. Om du letar efter en deltidstjänst där du själv har möjlighet att styra hur många timmar du ska jobba så är det här tjänsten för dig!

Vi är Sodexo – en förutsättning för vården

Som lokalvårdare på Sodexo får du ett av Sveriges viktigaste jobb. Att minska risken för smittspridning i vård- och omsorgsmiljöer skapar förutsättningarna för att vården ska fungera – varje dag. Nu letar vi efter dig med städ- och/eller vårdutbildning som vill arbeta deltid i vårt team på de mindre orterna i Södra Älvsborg.

En vanlig dag på jobbet åker du ut till din kund tillsammans med en kollega och städar i enlighet med våra rutiner. Våra kunder befinner sig inom närhälsan; folktandvård, barnmorskecentraler och psykmottagningar. Tycker du det är viktigt att ha ett närvarande ledarskap? Bra, för det får du här. Trots att du allt som oftast jobbar självständigt kommer du ha löpande kontakt med din gruppledare som stöttar dig i ditt arbete.

Du – en noggrann person med städutbildning eller vårdutbildning

För att axla rollen med bravur behöver du förstå hur viktigt vårt arbete är för närhälsan. Vi vill att du snabbt ska komma in i arbetet. Därför är det viktigt att du som söker har städutbildning och pratar flytande svenska. Vi lägger inte särskilt stor vikt vid om du är en erfaren lokalvårdare eller helt ny i yrket – så länge du är noggrann och vill göra skillnad för vården tillsammans med oss - är du den vi söker!

För den här tjänsten letar vi efter dig som vill arbeta deltid några timmar i veckan. Hur många timmar du vill arbeta får du bestämma själv, men tjänsten sträcker sig upp till max 50%. Kort och gott – perfekt för dig som vill kombinera tjänsten med exempelvis studier eller ett annat jobb. Vi söker särskilt dig som kan arbeta lokalt i våra ytterområden och ser ett extra stort behov i Marks kommun, Vårgårda, Alingsås och Horred.

Trygg arbetsgivare och stark vi-känsla

Som lokalvårdare hos oss blir du en del av ett tryggt och stabilt bolag med stark kollegial samhörighet. Tack vare vår starka marknadsposition har vi stora muskler gällande att förse våra medarbetare med den senaste utrustningen och ordentlig kompetensförsörjning. Genom våra täta APT-möten och effektivt teamwork när vi arbetar är gemenskapen på bolaget stark. När DU skapar tillfället går vi dessutom gärna på afterwork tillsammans!

Låter det här som ett uppdrag för dig? Toppen, då är vi nyfikna på dig!

Skicka in din ansökan snarast men senast  24 november 2019.

Varmt välkommen med din ansökan!

Kontakt: Laura Soniasdotter: laura.soniasdotter@sodexo.com

Ansökan kan endast göras via vår hemsida/rekryteringsverktyg

 

Sodexo grundades av fransmannen Pierre Bellon år 1966. Med hjälp av några tusen franska francs på fickan och stor entreprenörsanda startade han ett litet företag som levererade mat till företag i hans hemstad Marseille. Idag är Sodexo en av världens största arbetsgivare med verksamheter i 80 länder. Vi är världsledande inom Quality of Life Services vilket betyder att vi varje dag arbetar med målet att bidra till människors livskvalitet.

Genom över 100 olika tjänster effektiviserar och säkerställer vi att olika servicefunktioner fungerar på företag, sjukhus, skolor och andra arbetsplatser, t ex: lokalvård, arbetsplats-, måltidstjänster. Vi driver även hjälpmedels- och konferensverksamhet.

Vårt brinnande engagemang för hållbarhet, att utveckla våra medarbetare och främja mångfald är vida känt runt om i världen och har resulterat i en mängd prestigefyllda utmärkelser. I Norden omsätter vi 7,5 miljarder kronor och sysselsätter 11 000 medarbetare. Det gör oss till ett av Nordens ledande Service Managementföretag.

Länk till den här sidanhttps://se.sodexo.com/karriar/lediga-tjanster.html?rmpage=job&rmjob=3568&rmlang=SE

Publicerad den

18-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Borås
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Borås | Restaurang | Deltidsjobb