Inaktiv platsannons

Ingenjör med intresse för analys och nätutveckling till Ellevio i Stockholm

Ellevio är ett av Sveriges största elnätsföretag med 490 medarbetare i Stockholm och Karlstad. Våra värderingar pålitlighet, engagemang och utveckling styr allt vi gör. Till kontoret på Valhallavägen söker Ellevio nu dig som är nyexaminerad civilingenjör och vill ta första steget ut i arbetslivet. Uppdraget är på heltid och du kommer att tillhöra Ellevios affärsområde Nätutveckling. Uppdraget beräknas starta omgående och är inledningsvis ett konsultuppdrag via Studentwork på sex månader med goda möjligheter till förlängning.

40 timmar per vecka

Arbetsbeskrivning:

Ett ansvarsfullt arbete med intressanta och varierande arbetsuppgifter som spänner över ett brett område. I denna roll kommer du bland annat att arbeta med datakvalitet i våra system, göra tekniska beräkningar samt ta fram tekniskt underlag för nätutvecklingen.  Arbetet innebär många kontaktytor såväl internt som externt.
Ellevio befinner sig just nu i en expansiv fas, vilket innebär att det på sikt finns flertalet möjliga karriärvägar internt. Om elbranschen och framtidens elnät känns intressant är detta en perfekt första roll för dig!

Vi ser att du som söker nyligen har tagit en civil- eller högskoleingenjörsexamen, inriktning elkraft eller likvärdigt. Du är en person med stort driv och engagemang. Du har god datorvana samt är noggrann, strukturerad och organiserad i ditt arbetssätt. Du är en person som presterar bra både självständigt och i grupp och kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i både tal och skrift.

 

Vad vi erbjuder:

  • Ett ansvarsfullt arbete med intressanta och varierande arbetsuppgifter som spänner över ett brett område
  • Ellevio befinner sig just nu i en expansiv fas, vilket innebär att det på sikt finns flertalet möjliga karriärvägar internt
  • Om elbranschen och framtidens elnät känns intressant är detta en perfekt första roll för dig!

Vad vi ber om:

  • Högskole-/Universitetsexamen
  • Du har nyligen tagit en civil- eller högskoleingenjörsexamen
  • Du har stort driv och engagemang
  • Kommunicerar obehindrat på svenska och engelska

Ansök

Den här tjänsten rekryteras av Studentwork, klicka på "Ansök direkt" och sök direkt hos studentwork med CV eller LinkedIn.

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Universitet/Högskolestudier
Ort
Stockholm
Antal timmar per vecka
40
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (erfaren)
Ansvarig för
Nätutvecklare
Typ av jobb
Civilingenjör / Arkitekt
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Stockholm | Civilingenjör / Arkitekt | Heltidsjobb (erfaren) | Universitet/Högskolestudier