Inaktiv platsannons

O'Learys Linköping söker restaurangchef

O’Learys söker medarbetare som har passion för mat, dryck, sport och m... O’Learys är en casual dining restaurang där mat, dryck, sport och stämning alltid är i fokus. Som anställd på O’Learys är du en del av en gemenskap och...

Om tjänsten

O’Learys söker medarbetare som har passion för mat, dryck, sport och människor

O’Learys är en casual dining restaurang där mat, dryck, sport och stämning alltid är i fokus. Som anställd på O’Learys är du en del av en gemenskap och ett team. Tillsammans stärker och utvecklar vi O’Learys för att ge våra gäster, eller Fans som vi kallar dem, bästa möjliga upplevelse. Din personlighet, din erfarenhet och ditt engagemang är de största tillgångarna för O’Learys som varumärke. Därför söker vi dig som har passion för mat, dryck, sport och människor.

RESTAURANGCHEF SÖKES FÖR UPPSTART AV NY RESTAURANG MED INRIKTNING PÅ SPORT OCH AKTIVITETER

  

LEAD IN

Drömmer du om att driva och leda en verksamhet? Är du driven, trivs med att ta stort ansvar och leda personal? Har du dessutom intresse av att arbeta inom restaurangbranschen kan detta vara den perfekta tjänsten för dig! Inom kort kommer O´Learys öppna upp i Linköping och i samband med det söker vi nu en driven och engagerad restaurangchef. Tjänsten ger dig en möjlighet att utveckla din affärsmässighet såväl dina ledarskapsförmågor. Ta chansen och sök redan idag!

 

OM JOBBET

I början av 2020 kommer O´Learys öppna en ny restaurang med inriktning sport och aktivitet i Linköping och vi söker därför en restaurangchef. O´Learys i Linköping kommer bestå av restaurang, bar, och ett stort eventcenter. Lokalen, som är nyrenoverad och anpassad till verksamheten, kommer vara utrustad med modern teknik och ha en interiör som följer         O´Learys inbjudande koncept.

 

ARBETSUPPGIFTER

Som restaurangchef kommer du ansvara för hela verksamheten, alltifrån den dagliga driften till planering och personal. Större delen av din tid kommer läggas på att leda verksamheten men vid behov kommer du givetvis också hoppa in och vara behjälplig i den dagliga driften. Du kommer leda ett team om cirka 60 anställda som arbetar inom olika kategorier, såsom bar/servering, kök och event. Tillsammans med ditt team utvecklar ni verksamheten och med stort engagemang levererar ni en fantastisk och glädjefylld upplevelse för era gäster. Tillträde till tjänsten är ca 2-3 månader innan öppning och första tiden kommer du till stor del fokusera på introduktion, rekrytering av medarbetare och du får här möjlighet att sätta din egen personliga prägel på verksamheten.

  

Som Restaurangchef kommer du till exempel att:


  • Leda personalen inom varje kategori och säkerställa att varje individ har möjlighet att göra sitt bästa
  • Utbilda personal så att ekonomiska mål och kvalitetsmål uppnås
  • Rekrytera personal och lägga upp arbetsschema för de olika stationerna
  • Arbeta med administrativa uppgifter som rör verksamheten och personal
  • Sammanställa dagliga rapporter såsom försäljningsstatistik samt analysera statistik och nyckeltal
  • Beställa och distribuera varor och utrustning för hela restaurangen och verksamheten
  • Vara behjälplig i den dagliga driften och arbeta i drift när behövs vid behov
  • Vara ytterst ansvarig för att gemensamt uppsatta mål följs

 

Tjänsten passar dig som har ett stort intresse för ledarskapsfrågor, drivs av att skapa resultat och ta stort ansvar. Du erbjuds här stora möjligheter att påverka verksamhetens utformning och utveckling, samtidigt som du har ett nära samarbete med ägare, ledningsgrupp, andra restaurangchefer inom koncernen, area manager samt i O´Learys centrala organisation.

 

VI SÖKER DIG SOM


  • Vill utvecklas som ledare samt har intresse för försäljning, drift och utveckling av affärsverksamhet
  • Har goda datorkunskaper
  • Har mycket goda kunskaper i det svenska och engelska språket, i tal såväl som skrift.

 

Det är meriterande om du:


  • Har ett par års arbetslivserfarenhet i restaurangbranschen och inte minst från           O´Learys
  • Tidigare har arbetat med ledarskap, exempelvis som chef eller arbetsledare
  • Har arbetat i en roll där du haft stort självständigt ansvar

 

Som person är du resultatinriktad och tar ett självständigt ansvar för dina egna arbetsuppgifter, i framgång såväl som motgång. Du tar även ansvar för det gemensamma resultatet och gör det som behöver göras för att verksamheten ska uppnå sina mål. Då du kommer leda andra agerar du med trovärdighet, självförtroende och respekt samtidigt som du har en mycket god samarbetsförmåga. Då du kommer arbeta i en bred roll har du en förmåga att hantera flera uppgifter parallellt, prioritera bland dessa och också anpassa dig med lätthet till ändrade förutsättningar och omständigheter.

 

ÖVRIG INFORMATION 

 

Sista ansökningsdag: 2019-08-31 

Start: Januari 2020 eller enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid, arbete på kvällar och helger förekommer

Placering:  Linköping

Kontakt: jobb@jjlinvest.se

 

O’Learys Bar & Restaurant - är en svensk franchisekedja som grundades 1988 i Göteborg av krögarprofilen Jonas Reinholdsson. Idag finns över 120 restauranger i Sverige, Norge, Danmark, Finland, Spanien, Turkiet, Förenade Arabemiraten, Singapore, Kina och Vietnam. Den totala omsättningen uppgick 2015 till 1,85 miljarder kronor. Som partner till svenska FN-förbundet driver O’Learys CSR-programmet Meal4Meal, vilket hittills har bidragit till 1,4 miljoner skolmåltider i DR Kongo och Etiopien. Under 2014 och 2015 blev O’Learys nominerat som Gasellföretag av Dagens Industri och prisades 2014 som ett av Sveriges superföretag av Veckans Affärer och Bisnode. O’Learys kärnvärden är Fair, Passionate, Proud. Mer information hittar du på

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Linköping
Typ av jobb
Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej