Inaktiv platsannons

Apotekstekniker, säljansvarig i Solna

Säljansvarig... Vi söker en driven och engagerad apotekstekniker till Apotek Hjärtat, Hotellgatan 1 i Solna. Vi är ca 14 anställda och vi har öppet alla dagar i veckan. våra öppettider är mån-fredag 8,30-20, lör 10-18 och sön...

Om tjänsten

Säljansvarig apotekstekniker

Vi söker en driven och engagerad apotekstekniker till Apotek Hjärtat, Hotellgatan 1 i Solna.

Vi är ca 14 anställda och vi har öppet alla dagar i veckan. våra öppettider är mån-fredag 8,30-20, lör 10-18 och sön 11-18.

Vi erbjuder en omväxlande arbetsplats med mycket glädje och skratt. Vårt apotek ligger i Solna Centrum med närhet till kommunikationer.

Din utmaning

Säljansvariges uppdrag är att i samråd med apotekschefen driva försäljningen av handelsvaror och receptfria läkemedel. Du ska säkra apotekets engagemang och förmåga att nå uppsatta försäljningsmål. Tjänsten innebär att du ska jobba med kampanjer och säljaktiviteter för handelsvaror och receptfria läkemedel i såväl egenvårdsavdelningen som i receptkanalerna samt följa upp försäljningsresultat. Det innebär att du ansvarar för skyltning, varuexponering och eventuella lokala aktiviteter med fokus på sortimentet i egenvårdsavdelning.

Vidare leder du, skapar engagemang och följer upp medarbetarna i egenvården, vidareutvecklar sälj- och produktkunskap samt inspirerar och motiverar medarbetarna till ökad försäljning.

Det här söker vi hos dig

Vi söker dig som är apotekstekniker och har några års erfarenhet som säljansvarig, då det förekommer både helg och kvällstjänstgöring är det viktigt att du kan arbeta under apotekets alla öppethållande tider.

Du är en drivande och engagerad ledare som vill satsa helhjärtat för att skapa en attraktiv och säljande apoteksmiljö och utveckla dina medarbetare, det är viktigt att du är positiv till förändringar och kan tänka nytt. Vårt mål är att göra varje kundmöte till något alldeles extra och därför ska du vara engagerad, kundinriktad, lyhörd och kreativ.

Tjänsten är en tillsvidareanställning. Tillträde till tjänsten sker enligt överenskommelse.

Rekryteringen sker löpande och därav kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen att söka tjänsten redan idag .

Vill du ha mer information kontakta gärna: Kamran Kordnejad Apotekschef mobil 076-7201087 .

Kamran.kordnejad@apotekhjartat.se

Publicerad den

26-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Solna
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Solna | Heltidsjobb (förstajobb)