Inaktiv platsannons

Farmaceut till Åhléns City i Stockholm

Därför ska du jobba hos mig, Apotekschef Armita... Välkommen till ett av Sveriges största och finaste Apotek. Här arbetar jag tillsammans med mitt härliga gäng som består av sju personer. Apoteket är väldigt framgångsrikt och har...

Om tjänsten

Därför ska du jobba hos mig, Apotekschef Armita Kamyar

Välkommen till ett av Sveriges största och finaste Apotek. Här arbetar jag tillsammans med mitt härliga gäng som består av sju personer. Apoteket är väldigt framgångsrikt och har vunnit olika priser och tävlingar som t.ex. årets överraskning, årets team, samt varit nominerat till årets apotek flera gånger.

För mig som chef är det viktigt att se varje individ och framhäva styrkorna hos var och en. Som ledare är jag ödmjuk, omtänksam, närvarande och engagerad.

Apoteket ligger centralt i Hjärtat av Stockholm, inne på Åhléns City och goda kommunikationsmöjligheter finns.

Våra öppettider är vardagar 10.00-21.00, lördagar 10.00-19.00 och söndagar 11.00-19.00. Vi besöks dagligen av cirka 700 kunder. Älskar du högt tempo och hög puls, är det här rätt arbetsplats för dig. Våra kunder är en blandning av snabba kunder som besöker varuhuset, samt stamkunder med något längre ärenden.

Tjänsten är en tillsvidareanställning. Tjänsten är på heltid. Provanställning kan komma att tillämpas. Tillträde till tjänsten sker enligt överenskommelse.

Såhär jobbar en farmaceut på Hjärtat!

Som farmaceut på Hjärtat arbetar du omväxlande med professionell rådgivning och försäljning inom recept och egenvård, varuplock samt kassatjänst. Som den duktiga kundfokuserade farmaceuten du är, bidrar du till en bättre hälsa för våra kunder och apotekets framgång.

Två saker kommer att vägleda dig, vilket Hjärtatapotek du än jobbar på: Hjärtats Arbetssätt, vår arbetsmetod av enhetlighet, samt våra värderingar - Enkelhet, Engagemang och Entreprenörskap.

Det här är du!

Jag söker dig som är legitimerad receptarie eller apotekare.

Det jag värdesätter hos dig är att du är ödmjuk och starkt kundfokuserad. Du har en hög arbetsmoral och är passionerad för ditt jobb. Du har lätt att ta feedback och är en lagspelare.

Du är lojal mot din arbetsplats och dina kollegor. Du tar ansvar för din arbetsplats och bidrar till en god stämning med din positiva attityd. Du har en god samarbetsförmåga och ett prestigelöst förhållningssätt. Det är ett plus om du är bra på engelska, då vi besöks av många turister.

Jag ser framemot att få höra från dig och att välkomna en ny medarbetare.

Publicerad den

24-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Heltidsjobb (förstajobb)