Inaktiv platsannons

Säljledare Frukt & Grönt, Willys supportkontor, Göteborg

Om tjänsten

Tycker du att det är kul med människor, service och försäljning? Vill du bidra till att ännu fler kan handla bra och hållbar mat? Bra! Då tror vi att du kommer att gilla att jobba hos oss. Willys är ett framgångsrikt företag med ett tydligt koncept där vi tillsammans arbetar för att alla ska kunna äta det de vill. Varje dag. Nu behöver vi fler härliga medarbetare som kan hjälpa oss bli ännu bättre.

 

Då nuvarande Säljledare går vidare i karriären inom koncernen så söker vi en Säljledare med ansvar för sortiment, pris och kampanj inom kategorierna frukt&grönt samt blommor. I din roll ska du driva ett effektivt och attraktivt sortiment samt inspirera och utbilda våra butiker i dessa två prioriterade områden på kedjan. Du rapporterar till Chef Färskvaror och tillhör försäljningsavdelningen på Willys supportkontor.

 

Tillsammans kategorichef på Dagab inköp&logistik bestämmer du varje vecka ett sortiment utifrån gällande säsong. Säljledaren ansvarar även för prissättning samt hela kampanjplanen för frukt&grönt och blommor. Det ingår i tjänsten även att vid vissa tillfällen per år och åka ut och träffa ansvariga på våra butiker i olika utbildningstillfällen. Det dagliga arbetet sker tillsammans med en koordinator samt i ett färskvaruteam. Du ansvarar för dina ansvarsområdens uppsatta mål och budget på försäljning och lönsamhet.

 

Du måste ha mycket god struktur och planeringsförmåga samt förmåga att arbeta mot frekventa deadlines. Som aktiv medarbetare tar du initiativ och samarbetar, engagerar dig i helheten och är beredd att ta tag i arbete som ibland ligger utanför ditt direkta ansvarsområde.


Publicerad den

17-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang, Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Göteborg | Detaljhandel | Restaurang | Deltidsjobb