Inaktiv platsannons

Prisstrateg, Willys supportkontor, Göteborg

Om tjänsten

Tycker du att det är kul med människor, service och försäljning? Vill du bidra till att ännu fler kan handla bra och hållbar mat? Bra! Då tror vi att du kommer att gilla att jobba hos oss. Willys är ett framgångsrikt företag med ett tydligt koncept där vi tillsammans arbetar för att alla ska kunna äta det de vill. Varje dag. Nu behöver vi fler härliga medarbetare som kan hjälpa oss bli ännu bättre.

 

Vi erbjuder ett spännande arbete som prisstrateg på Willys försäljningsavdelning med placering på supportkontoret i Göteborg.

I din roll kommer du vara en av nyckelpersonerna på Willys försäljningsavdelning med ansvar för prissättningen av samtliga artiklar inom dina kategorier. Konsumentpriserna sätts centralt på supportkontoret för alla våra butiker och ansvaret innebär även att du kommer att utveckla prisstrategier och modeller för Willys tillsammans med pristeamet.

Som prisstrateg har du ett övergripande ansvar för prissättning, beslutsunderlag, genomförande samt för efterkalkyler. I rollen ingår faktabaserad förståelse av kunder och konkurrenter samt analys av förväntad konsekvens av beslut på försäljning och lönsamhet. Tillsammans med pristeamet är du också delaktig i ständig förbättring och effektivisering av arbetsrutiner och verktyg.

För att axla rollen så ser vi att du är affärsdriven, analytisk och ansvarstagande med förmåga att leverera med hög kvalité i tid i en tempofylld miljö. Du kommer jobba tight ihop med sortimentsansvariga och har en konsultativ roll vad gäller prisfrågor.

Du har arbetat strategiskt med marknads- och affärsanalyser och har flerårig operativ erfarenhet av pris- och sortimentsarbete. Du har goda kunskaper i Excel.

Vi erbjuder ett stimulerande och omväxlande arbete i en expansiv och fartfylld miljö. Vi har tydliga kärnvärden som vägleder dig och underlättar din vardag. Du arbetar i en miljö där du själv kan sätta tydliga mål och din prestation uppmuntras i en grupp med stor samhörighet.


Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang, Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Göteborg | Detaljhandel | Restaurang | Deltidsjobb