Inaktiv platsannons

Säljchef Kassa & Nonfood Stora Coop Bäckebol i Uddevalla Uddevalla

Om tjänsten

Är du en glad och positiv person som brinner för mötet med kunden, då kan du vara den vi söker.

Vi söker dig som är redo för en ny utmaning, som vill ingå i ett nytt säljglatt arbetsteam på Coop Bäckebol. Du kommer att gå en spännande framtid till mötes så vi ser gärna att du är nytänkande och kreativ i ditt sätt att arbeta, har drivkraften att skapa en engagerad arbetsgrupp och inspirera kunden till köpglädje.

Du ska verka för att skapa en serviceinriktad kassa- & nonfoodavdelning där kunden alltid står i centrum. Du har en positiv inställning och bra problemlösningsförmåga. Vidare trivs du med ett högt arbetstempo och varierade arbetsuppgifter.

Vi lägger stor vikt vid ditt ledarskap då ledning och utveckling av dina medarbetare är en stor del i din vardag. För att lyckas med detta måste du ha lätt för att kommunicera, vara tydlig i ditt ledarskap samt ha ett coachande och stöttande förhållningssätt. I rollen ingår ekonomiskt ansvar, personalansvar och du kommer hålla både löne- och utvecklingssamtal samt sköta avdelningens schemaplanering.

Som säljchef kommer du ingå i butikens ledningsgrupp där ni tillsammans arbetar strategiskt för butikens ständiga utveckling. Din roll kräver att du är mål- och resultatinriktad med ett utpräglat sinne för ordning och reda med gedigen och dokumenterad kunskap från ledande position inom detalj- eller dagligvaruhandel.

Tjänsten gäller en tillsvidareanställning på heltid med arbete på dag- och kvällstid samt helg. Tillträde enligt ök.


Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Uddevalla Uddevalla
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Detaljhandel | Deltidsjobb