Inaktiv platsannons

Business Analyst - Supplier Management i Helsingborg

Om tjänsten

Till vår IT Operations söker vi en Business Analyst med inriktning mot Supplier Integration.

Som Business Analyst kommer du vara en viktig nyckelspelare, där du i tät dialog med våra leverantörer och kunder ansvarar för att implementera, testa och driftsätta integrationer/flöden av olika system. Flödena kommer främst hantera inköp av produkter från leverantörer, orderbekräftelser, leveranser och fakturor. 

Är du en driven Business Analyst som är IT-intresserad och gärna tar helhetsansvar? Brinner du för att genomföra analyser, projektleda samt implementera olika kund- och leverantörsupplägg? Då kan du vara rätt person för oss!

Som Business Analyst arbetar du bl.a. med:

  • systemintegration av leverantörer och kunder
  • företagets affärsprocesser - kartläggning och optimering
  • projektledning
  • skapa rutiner/guider och ge support till interna och externa partners

I rollen kommer du ansvara för ’onboarda’ våra leverantörer till EDI-flöden. Du kommer ha en tät dialog med leverantörer, vårt utvecklingsteam, vår IT-, logistik- och inköpsavdelning för att sätta upp affärsflöden och driftsätta EDI-kopplingen. 

För att lyckas i rollen ser vi gärna att du har:

  • erfarenhet av systemintegration och automatiserade IT-flöden
  • en generell kunskap om olika IT system och förståelse för databaser
  • god Excelvana
  • flytande kunskaper i svenska och engelska

Vem är du? 

Vi söker en självgående, driven och utåtriktad person som har lätt för att samarbeta i grupp och söker de kontakter och kunskaper som behövs för att lyckas. Vi förväntar oss att du kan arbeta självständigt och målinriktat och ser det som en självklarhet att ge god service och leverera i tid. Vidare värdesätter vi att du är lösningsorienterad och gillar ett högt tempo samt har förmåga att hålla flera bollar i luften samtidigt. Du har erfarenhet av framgångsrikt projektbaserat arbetssätt och du gillar att arbeta systematiskt och ta helhetsansvar. Viktigt för att lyckas i tjänsten är att du besitter en analytisk förmåga.

Vi ser gärna du som söker är i början av din karriär eller har arbetat 1-3 år och har ett teknikintresse, har god insikt inom IT och systemintegrationer eller EDI-flöden.

Du erbjuds

Ett självständigt och utvecklande arbete hos Nordens snabbast växande och största e-handelsaktör inom heminredning. Vi erbjuder dig en roll där du får mycket ansvar på kort tid och möjlighet att forma ditt arbete. För rätt person finns det vidare mycket goda utvecklingsmöjligheter inom bolaget.

Övrigt

Tjänsten är på heltid med placering på vårt huvudkontor på Strandbadsvägen i Helsingborg och du kommer vara placerad inom vårt IT Operationsteam.

Om företaget

Home Furnishing Nordic AB är en av norra Europas största e-handlare inom möbler och inredning och ingår som ett av två segment inom Bygghemma Group. Inom Home Furnishing Nordic AB ingår många olika e-handelssiter, bl.a. Trademax, Chilli, Furniturebox och WeGot. Bygghemma Group är en dynamisk och snabbt växande koncern som startade 2006 med en bolagskultur som kännetecknas av resultatfokus och stark entreprenörsanda. Koncernen växer såväl organiskt som genom en aktiv förvärvsstrategi.

Publicerad den

16-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Helsingborg
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Helsingborg | Detaljhandel | Deltidsjobb