Inaktiv platsannons

Strategisk inköpare till Cleano Production Töreboda i Vallentuna

Om tjänsten

Bolagsgruppen Cleano är ledande inom disk, tvätt, städ och förbrukningsartiklar. Vi bidrar med produktion, kunskap, teknik och försäljning av produkter för att skapa bra hygien, säker mat och bättre totalekonomi för professionella kunder på hotell och restauranger.
Bolagsgruppen består av Cleano Production med en egen produktionsanläggning i Älgarås utanför Mariestad.Vi har också dotterbolagen Storköksteknik, Lubeco AS och Diskteknik OY och blev 2017 en del av Martin & Servera-koncernen.


Har du gedigen erfarenhet av strategiskt inköp, god förhandlingsvana och förmåga att självständigt driva förhandlingar? Då kan du vara rätt person för Cleano Production!

Rollen
I rollen kommer du att ha kategoriansvar för råvaror och förpackningar. Du ansvarar för leverantörsrelationer och leverantörsutveckling ett antal kategorier med syfte att maximera värde, följa och säkerställa QDC gentemot avtalen och se till att leverantörerna följer avtal.

Du identifierar och hanterar leverantörs- och försörjningsrisker. Du skapar dig en förståelse för leverantörsmarknadens villkor, komplexitet, trender och möjligheter, och duupprätthåller hela tiden koncernens etiska värderingar.

Övriga arbetsuppgifter
- Planera, följa upp och hantera finansiella rapporter för kategorin.
- Utmana samt genomföraplaner och upphandlingar enligt inköpsstrategi.
- Förhandla och dokumentera avtal och inköpspriser.
- Identifiera och driva nya affärsmöjligheter och idéer från leverantörsmarknaden för att skapa värde.
- Konvertera kategorispecifika affärsbehov till upphandlingsprojekt genom aktivt arbete med kategoristrategin.
- Säkerställa att leverantörsavtal och relaterad data är uppdaterade i avtalsdatabas.
- Delta och samordna ”leverantörs audits”, uppföljningsmöten med leverantörerna.

Din arbetsplats
Du jobbar tvärfuktionellt i dina olika områden - bland annat sammarbetar du med utvecklingsteamet för nya produkter och avdelningen Produktionsteknik och produktion för produktoptimeringar. Du rapporterar till Affärsområdeschefen på Cleano Production.

Du väljer själv om du vill utgå från kontoret i Vallentuna norr om Stockholm eller kontoret i Älgarås norr om Mariestad.

Din bakgrund
Vi söker dig med god förhandlingsvana och erfarenhet inomstrategiskt inköp och kategoriansvar. Du har en relevant utbildning inom inköp och/eller civilingenjörsutbildning. Goda kunskaper i Excel, ett stort systemintresse samterfarenhet från något avrops-/inköpssystem eller liknande är också nödvändigt för att klara rollen.Din kommunikationsförmåga är god och du uttrycker dig väl i tal och skrift, på både svenska och engelska.Erfarenhet från kategorin kem är meriterande men inget krav.

Nyfikenhet, noggrannhet och struktur kännetecknar dig som person och din väl utvecklade affärsmässiga sida gör dig till en värdefull resurs i både upphandlingar och i relationer med företagets interna och externa intressenter.
Du uppfattas av andra som en stabil och trygg person som sällan släpper fokus på mål och resultat. Du är drivande med god initiativförmåga, vilket gör att du trivs med att driva förändringsprocesser, där också din väl utvecklade analytiska förmågakommer till sin rätt.

Är du intresserad?
Cleano Production är en arbetsgivare som aktivt jobbar för mångfald och ser olikheter mellan människor som en styrka. Därför söker vi kvinnor och män i alla åldrar och från alla delar av världen. Du som har rätt kompetens och är nyfiken på oss är varmt välkommen att söka tjänsten!

Registrera din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2019-10-20.
Intervjuer sker löpande och tillsättning kan ske före sista ansökningsdag.

För att ta reda på om just du är den vi söker så innehåller vår rekryteringsprocess både tester och intervjuer.

Kontaktperson

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Vallentuna
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Logistik / Transport
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Vallentuna | Logistik / Transport | Heltidsjobb (förstajobb)