Inaktiv platsannons

Butikschef Eskilstuna

Om tjänsten

Är du sugen på en nystart i karriären eller vill vidga dina vyer? Ta chansen att bli en del av ett företag med höga ambitioner, stor passion och hög förändringsbenägenhet!
Vi söker nu dig som vill driva en butik med ett glatt gäng i ett företag där det är högt i tak och humorn är på topp!

 

Din roll som Butikschef

Som Butikschef på Netto ansvarar du för den dagliga driften och resultatutvecklingen i din butik. Tillsammans med dina medarbetare deltar du aktivt i det dagliga arbetet. I din roll ansvarar du också för den administrativa driften samt har personalansvar för medarbetarna i butiken. Du anställer, utvecklar och motiverar dina butiksmedarbetare.  

I rollen som Butikschef är det viktigaste verktyget din personal och att du genom ditt ledarskap ger medarbetarna möjlighet att utvecklas så att ni tillsammans når uppsatta mål. Att arbeta inom Netto innebär många utvecklingsmöjligheter. Om du står för viljan och förmågan, så står vi för möjligheten till en spännande och utvecklande framtid.

 

"Att vara Butikschef på Netto är ett oerhört spännande och givande yrkesval. Jag utvecklas varje dag både som ledare och mentor till mitt team, men också som person. Jag jobbar tätt ihop med mina anställda och det blir snabbt en riktig familjekänsla som verkligen genomsyrar hela företaget. Som butikschef på Netto driver jag butiken och teamet framåt, ingen dag är den andra lik och det är framförallt det som gör det så utvecklande. Som butikschef är jag stolt ambassadör för hela detta växande Netto, ett företag där vi värnar om kunden, men framförallt om varandra!" - Emma Zakrisson Berletin, Butikschef Färjestaden, Öland

 

Tjänsten avser en tillsvidareanställning på heltid med start omgående utifrån överenskommelse.  

Har du frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Distriktschef Amanda Johansson på 073-765 01 32 eller . 

 

Vi söker dig som

  • Har erfarenhet av en roll med ledande befattning, gärna inom detaljhandel
  • Är serviceinriktad och levererar det bästa kundbemötandet
  • Har en stark positiv energi som smittar av sig på andra
  • Är resultat- och målinriktad, har lätt för att samarbeta och är beredd att ge sitt fulla engagemang i rollen
  • Gillar utmaningar, kan prioritera och som vill jobba i en tempofylld miljö där ingen dag är den andra lik

 

Vi värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

 

Netto - Ett detaljhandelsföretag i framfart

2002 öppnade den första Nettobutiken i Sverige och idag har vi mer än 160 butiker i Sverige. Oavsett var i organisationen du befinner dig jobbar vi för att varje dag ge våra kunder de bästa möjliga varorna, till det lägsta möjliga priset och på bästa möjliga sätt.

 

Vi erbjuder dig

  • Ett lärorikt arbete med stora utvecklingsmöjligheter
  • En plats i ett engagerat team med familjekänsla
  • Konkurrenskraftig lön enligt kollektivavtal
  • Tysta stunder och lugn och ro… nej vi skojar bara, hos oss är det alltid fullt ös!

 

Du får dessutom chansen att bli en del av ett företag som strävar efter hög integritet, tävlingsanda, effektivitet och förändringsbenägenhet. Vi drivs av önskan att förbättra vardagen för våra kunder, medarbetare och vårt samhälle. Om du delar våra ambitioner och vill bli en del i vår Nettofamilj är du välkommen att skicka in din ansökan.

 

Din ansökan

Vi vill uppmuntra dig till att skicka in din ansökan så fort som möjligt då vi gör urval löpande. Tillsättning kan ske innan sista ansökningsdag.
Du ansöker via vår hemsida på adressen  

 

Vi ser fram emot att läsa din ansökan! 

 

Vi undanber oss all kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt annonsförsäljare då vi redan har valt våra samarbetspartners i samband med denna annons.

 

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Eskilstuna
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Eskilstuna | Detaljhandel | Deltidsjobb