Inaktiv platsannons

Kommunikatör i Västerås

Hos oss får du ett stort eget ansvar och blir en del av en organisation som är jordnära, utvecklande, personlig och pålitliga!

Om tjänsten

Kommunikatör

Sökes till Västerås

Tjänsten som Kommunikatör och administratör har som uppgift att supportera våra tre Arbetschefer samt ansvara för kommunikationsfrågor i Västerås.

 

Arbetsuppgifter:

Du kommer att tillhöra Region Mellerstas kommunikationsnätverk och bidra med material till sociala medier, regiontidning, intranät och driva frågor inom kommunikation i Region Mellersta. Du tillhör även i nätverket för anbudskoordinatorer. Du ser till att anbud, presentationer, arbetsplatsskyltning och media hanteras enligt Peabs grafiska profil. Du skall också bidra till att stärka Peabs varumärke i Västerås.

Hjälpa till att arrangera och samordna event, konferenser och bokningar förkommer i tjänsten.

Du kan även komma att hantera övrig administration.

Tjänsten innehåller varierande arbetsuppgifter där det gäller att vara flexibel.

 

Profil:

Vi ser att du har ett eget driv och kan ha flera bollar i luften samtidigt. Du trivs ute bland folk och har inga problem att ta initiativ där det behövs. Du har känsla för kommunikation, skriva texter, foto och sociala medier.

 

Kvalifikationer:

Kommunikationsutbildning eller motsvarande erfarenhet.

Stor vana att arbeta i InDesign och Photoshop.

Erfarenhet av publicering i webbpubliceringsverktyg.

Körkort samt tillgång till egen bil.

Erfarenhet av kommunikationsaktiviteter.

 

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2019-10-20

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Västerås
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Hantverkare
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Västerås | Hantverkare | Heltidsjobb (förstajobb)