Inaktiv platsannons

Restaurangbiträden till Hässleholms Kulturhus hos Sodexo

Om tjänsten

Vi på Sodexo är mycket stolta över att ha vunnit upphandlingen att driva restaurang, konferens- och pausservering i Hässleholms kulturhus!

Till hösten öppnar vi och söker därför drivna och engagerade Restaurangbiträden som kommer att bidra till helhetsupplevelsen och känslan av ”det lilla extra” för Kulturhusets alla besökare. 

Till Hässleholms kulturhus kommer besökare för att gå på föreställningar, konserter och bio, delta i konferenser eller möten, besöka utställningar, låna böcker eller helt enkelt bara för att träffa vänner och bekanta. När vi nu öppnar kommer det därför också bli möjligt att ta en fika, äta något gott, eller kanske ta ett glas.

Vår förhoppning är att Kulturhuset ska bli en naturlig mötesplats för Hässleholms invånare och besökare.

Vi söker serviceinriktade och positiva personer som tillsammans med Platschef och övrig personal får möjlighet att vara med och etablera och skapa en helt ny och spännande verksamhet i Hässleholm!

Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av att bistå köket med viss förberedelse av luncher mm, ta hand om och ta betalt av våra gäster samt hantering av disk och städ av restaurangen. Det kommer även ingå försäljning och servering vid evenemang och pausservering vissa kvällar och helger samt hjälpa till att ta hand om konferensgäster för att de ska få en så bra helhetsupplevelse av Hässleholms kulturhus och Sodexo som möjligt.

Kvalifikationer/Krav:

- Du skall ha genomgått grundskola eller motsvarande

- Vana från arbete i restaurang eller annat servicearbete

- Du har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift

- Intresse för mat och smaker

- Tycker om att ge service och ha ordning och reda

- Datorvana är meriterande 

Personliga egenskaper:

- God servicekänsla

- Lyhörd för gästens behov

- God samarbetsförmåga

- Självständig och handlingskraftig

- Förmåga att klara av att arbeta i ett högt tempo

- Positiv attityd

Anställningsform och arbetstider

Behovsanställning/Timanställning. Oregelbundna arbetstider, även visst kvälls- och helgarbete för pausservering på föreställningar/evenemang. 

Vi värdesätter mångfald och att våra team har lätt för att anpassa sig efter kundernas behov. Vår rekrytering tar därför stor hänsyn till personlighet. Vi söker personer med glimten i ögat, som besitter en avslappnad expertis och som har en naturlig intuition och uppmärksamhet för detaljer. 

Uppdraget förväntas växa under kommande år och omfatta flera enheter, så för rätt person kommer det att finnas goda möjligheter att vidareutvecklas och växa inom och med både uppdraget och företaget.

Läs gärna mer om Sodexo på sodexo.se och om Hässleholms kulturhus på www.hassleholmkulturhus.se

Publicerad den

23-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Hässleholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Hässleholm | Restaurang | Deltidsjobb