Inaktiv platsannons

Loungevärdar till SAS Lounger på Arlanda i Sigtuna

Om tjänsten

Scandinavian Airlines System har gett Sodexo i uppdrag att driva de tre loungerna (terminal 4 och 5) på Arlanda flygplats, Sverige.

Vi på Sodexo är mycket stolta över att ha vunnit upphandlingen att driva SAS lounger på Arlanda. Den första februari startar vi och söker därför Loungevärdar som tillsammans med Platschefen ska bidra till en helhetsupplevelse och känslan av "det lilla extra" för alla loungegäster. 

Vi söker nu dig som vill arbeta i en spännande miljö i ett globalt företag. Känner du en stor glädje och stolthet i att ge professionell service till våra gäster och är en lagspelare som bidrar till ett bra arbetsklimat med fokus på gästen? Då kan det här vara jobbet för dig!

På Loungerna är ingen dag den andra lik. Då det är ett ständigt flöde av gäster från tidig morgon till sen kväll och ibland med ett högt tempo, måste du vara välorganiserad, följa instruktioner, vara flexibel och ha ett sinne för detaljer. Du kan kommunicera på både svenska och engelska. Vi ser gärna att du har erfarenhet från servicebranschen.

Du kommer att ha varierande arbetsuppgifter allt från förberedelser och uppläggning av mat och dryck till att plocka av och rengöra bord, diska, ta emot varor etc. Samtidigt ska du alltid uppmärksamma gästerna så att de känner sig välkomna och får den service de efterfrågar.

 Vi erbjuder dig;

  • Att vara en viktig del av ett team
  • Att vara del av ett globalt företag med stora utvecklingsmöjligheter
  • Att vara med från början och bidra till excellent service
  • Ett utmanande arbete i spännande miljö där ingen dag är den andra lik 

Arbetstider/Anställningsvillkor;

Loungerna är öppna alla dagar i veckan och arbetsdagen är indelad i treskift (morgonsskift, mellanskift och kvällskift).

Vi har behov av tillsvidareanställda på hel- och deltid och extra personal som kan hoppa in med kort varsel. Anställningsvillkor enligt kollektivavtalet Visita/HRF.

Rekrytering kommer att ske löpande så skicka in din ansökan via vår hemsida redan idag, dock senast 2019-10-25.

Om du undrar över något maila till:  Karin.fredriksson@sodexo.com

För att få arbeta på en flygplats krävs kontroll i belastningsregistret, och vid anställning även hos Transportstyrelsen. Du måste även kunna uppvisa fem års sammanhängande anställnings-/studiehistorik. Rekryteringsprocessen avslutas om detta inte uppfylls.

Sodexo grundades av fransmannen Pierre Bellon år 1966. Med hjälp av några tusen franska francs på fickan och stor entreprenörsanda startade han ett litet företag som levererade mat till företag i hans hemstad Marseille. Idag är Sodexo en av världens största arbetsgivare med verksamheter i 80 länder. Vi är världsledande inom Quality of Life Services vilket betyder att vi varje dag arbetar med målet att bidra till människors livskvalitet.

Genom över 100 olika tjänster effektiviserar och säkerställer vi att olika servicefunktioner fungerar på företag, sjukhus, skolor och andra arbetsplatser, t ex: lokalvård, arbetsplats-, måltidstjänster. Vi driver även hjälpmedels- och konferensverksamhet.

Vårt brinnande engagemang för hållbarhet, att utveckla våra medarbetare och främja mångfald är vida känt runt om i världen och har resulterat i en mängd prestigefyllda utmärkelser. I Norden omsätter vi 7,5 miljarder kronor och sysselsätter 11 000 medarbetare. Det gör oss till ett av Nordens ledande Service Managementföretag.

Länk till den här sidanhttps://se.sodexo.com/karriar/lediga-tjanster.html?rmpage=job&rmjob=3587&rmlang=SE

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Sigtuna
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Sigtuna | Restaurang | Deltidsjobb