Inaktiv platsannons

Avtalshandläggare i Stockholm

Spendrups vision är att vara ett bryggeri i världsklass. Vår mission är att med kreativ kraft, långsiktigt ansvarstagande och passion skapa smakupplevelser och relationer i världsklass.

Om tjänsten

Spendrups Kreditavdelning ansvarar bla. för att bevaka betalning för löpande kundleveranser, hantera och registrera inbetalningar, kreditbedömning, avtalshantering samt utlåning och inkasso av alla Spendrups kunder inom samtliga divisioner och dotterbolag. Avdelningen består av totalt elva personer; kreditchef, kredithandläggare, avtalshandläggare, kreditjurister, inkassohandläggare och kundreskontra.

Vi söker nu en ny avtalshandläggare i Vårby. I tjänsten rapporterar du till Gruppchefen.

Arbetsbeskrivning

Då Spendrups idag har en omfattande utlåning till restaurang- och hotellkunder består dina huvudsakliga arbetsuppgifter i tjänsten att hantera våra avtal med våra kunder såsom utskrift av avtalshandlingar, bevakning och kontroller av inkommande handlingar, kontroller av säkerheter samt avtal- och bonusregistrering.

Bakgrund & erfarenhet

  • Du har en generellt god datorvana och känner dig bekväm med Officepaketet
  • Tidigare erfarenhet av avtalsfrågor/hantering är meriterande
  • Erfarenhet i M3 är meriterande
  • God förståelse för kreditbedömning är ett plus
  • Du hanterar det Svenska språket obehindrat

Personliga egenskaper

För den här tjänsten lägger vi stor vikt på dina personliga egenskaper. Vi ser att du är naturligt serviceinriktad och har lätt för att lära. Det är enkelt för dig att ta till dig och delge information. Du har en förmåga att hantera stressiga situationer med noggrannhet i fokus, samt prioritera och strukturera upp inkomna ärenden löpande. Du känner dig bekväm med att följa dokumenterade rutiner och processer.  

Din ansökan

Vi tar tacksamt emot ditt CV samt personliga brev där du beskriver dina kompetenser, erfarenheter och motivation för tjänsten på ett utförligt sätt. Vi kommer att gå igenom ansökningarna efter hand, men kommer inte ge besked eller kalla in på intervju förrän efter att ansökningstiden är slut.

Som ett led i att säkerställa hög kvalitet på våra rekryteringsprocesser vill vi uppmärksamma sökande att slutkandidater efter sitt godkännande kan omfattas av en bakgrundskontroll.

Samtliga tjänster på Spendrups omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. De avtal vi går under är Unionen, Sveriges Ingenjörer, Ledarna och Livsmedelsarbetareförbundet.

Sista ansökningsdag: 22 oktober 
Tillträdesdag: Enl. överenskommelse 
Varaktighet/arbetstid: Tillsvidare/Heltid 
Placeringsort: Vårby, Stockholm 

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Logistik / Transport
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej