Inaktiv platsannons

Processutvecklare till huvudkontoret i Stockholm

Om tjänsten

Till vårt huvudkontor i Kungsträdgården i centrala Stockholm söker vi nu en Processutvecklare till Redovisningsenheten.

Om rollen
I din roll arbetar du tillsammans med ytterligare ett par processutvecklare gentemot superanvändare och gruppchefer inom enheten för att utveckla och förvalta Redovisningsenhetens verksamhetsprocesser. Rollen arbetar nära och tillsammans med förvaltningsorganisationen på IT och du blir även en viktig länk mellan Ekonomiavdelningen och övriga verksamheter inom Systembolaget i processrelaterade frågor.

Huvudsakliga uppgifter:

·      Säkerställa effektivt användande av systemstöd och driva förbättringsförslag utifrån de mål som finns för verksamhetsprocessen.

·      Bevaka och säkerställa att redovisningen uppfyller interna och externa krav i förbättringsaktiviteter och projekt inom företaget.

·      Initiera, planera, leda och informera om utvecklingsprojekt samt samordna kravställning och utbildning av systemstöd för verksamheten.

·      Nätverka internt och externt för att lösa problem och skaffa nya kunskaper samt för att bidra till bästa möjliga övergripande prioriteringar för företaget.

Om dig
Du som söker har högskoleutbildning inom ekonomi eller inom IT/teknik med ekonomisk bakgrund eller påbyggnad. Utöver detta har du hunnit skaffa dig några års erfarenhet från verksamhetsprocesser och har stor affärssystemvana. Du har tidigare arbetat i en liknande roll i en transaktionsintensiv verksamhet och bidrar gärna med din kunskap. 

Vi ser gärna att du arbetat i projektform med att planera, organisera och självständigt kan driva förändringsarbeten. Detaljhandelserfarenhet eller annan serviceverksamhet är meriterande men inte ett krav.

Det är en fördel om du arbetet i affärssystemet IFS Applications, med någon form av kassasystem, och/eller har erfarenhet av e-handel men inte ett krav. Det är även meriterande om du har erfarenhet av SQL.

Som person är du resultat- och problemlösningsorienterad med förmåga att se till helheten. I rollen behöver du även vara lyhörd och mån om att dela information. Du är en god pedagog med intresse och förmåga att leda förändring. Genom din goda samarbetsförmåga får du med dig andra att arbeta mot samma mål.

I denna roll kommer du ha många kontaktytor varav det är av stor vikt att du trivs med att ha en central funktion och att ta initiativ till samarbeten.

Svenska och engelska är ett krav.

Du vet att du i din roll är hela Systembolagets ansikte utåt.

Om din utveckling hos oss
Systembolaget är i ständig utveckling och det kommer du också att vara om du arbetar hos oss. Till att börja med får alla nyanställda ett gediget introduktionsprogram. Sedan erbjuder vi flera olika möjligheter för att du ska fortsätta att lära dig mer. Varje medarbetare har en egen kompetensutvecklingsplan och utvecklingssamtal genomförs årligen. Huvudkontoret är beläget på Kungsträdgårdsgatan i centrala Stockholm

Publicerad den

24-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Detaljhandel | Heltidsjobb (förstajobb)