Inaktiv platsannons

Dryckesprovningshandledare i Stockholm, PK-Huset

Om tjänsten

På ett antal av våra butiker runt om i landet erbjuder vi dryckesprovningar för kund. Erbjudandet är mycket uppskattat av våra kunder och ger oss unika möjligheter att förmedla kunskap och inspirera. Vi dukar upp i butiksutrymmet efter stängning och en provning tar mellan en och en halv och två timmar. I Stockholm erbjuder vi provningar på butik i Pk-Huset minst fyra gånger per vecka, vilket innebär att butiken behöver ha en dryckesprovningshandledare knuten till sig. Tjänsten är uppdelad på ca. 16timmar/vecka dryckesprovning för allmänheten, och resterande 16 timmar butiksarbete och administration. Du kommer bidra starkt för att skapa ett kundmöte utöver det vanliga, och kunna kommunicera systembolagets roll i samhället.

Om uppdraget
Vi söker nu en dryckesprovningshandledare på ett årsbaserat uppdrag till våra kundprovningar. I uppdraget ingår, förutom att genomföra provningar med olika teman, att planera och administrera provningar på terminsbasis samt delta på konferenser (tre dagar uppdelat på två tillfällen under året). I uppdraget arbetsleds du av chefen i butiken där provningarna sker samt samarbetar med konceptansvarig på enheten Kompetensutveckling.

Uppdragets omfattning kan variera något utifrån kundefterfrågan men innefattar genomförande av minst 20 kundprovningar per år. Uppdraget förlängs årsvis efter avstämning med chef i butiken där provningarna äger rum, och under förutsättning att det fortsätter vara förenligt med din ordinarie butikstjänst. För tiden du lägger på uppdraget utgår ett lönetillägg.

Om dig
Vi söker dig som har en god kunskap om Systembolaget och är en god företagsrepresentant. Du är duktig på att planera och prioritera. Vi ser att du har mycket god kommunikationsförmåga och presentationsteknik. Dokumenterad kunskap om pedagogik och metodik är meriterande. Som person är du duktig på att ge och ta emot återkoppling och du förstår värdet av att bygga goda relationer. Du har självklart ett inkluderande förhållningssätt och möter alla med respekt och förståelse.

Vi vill att du har god kunskap inom främst vin, men även inom öl, sprit samt mat och dryck i kombination. Alternativt att det finns en ambition att uppnå motsvarande kunskap inom en snar framtid.  WSET 3 eller motsvarande utbildning eller erfarenhet är mycket starkt meriterande.

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Detaljhandel | Deltidsjobb