Inaktiv platsannons

Säljare Sporten, 50%. XXL Sport & Vildmark i Umeå

XXL All Sports United är Nordens största sportkedja. Vårt koncept går ut på att erbjuda välkända varumärken, med bästa kvalitet, till marknadens lägsta pris! Låter det intressant?

Om tjänsten

XXL Umeå Söker dig

- Du älskar att sälja

- Du älskar att vinna

- Du är lojal och ärlig

- Du är utåtriktad

- Du är nyfiken

- Du är motiverad och engagerad

- Du tycker om att ta ansvar

- Du har stor arbetskapacitet och är självgående

 

På XXL strävar vi ständigt efter utveckling, förbättring och resultat. Därför söker vi dig som har ett eget driv och gillar ett högt tempo.

Våra varuhus är indelat i åtta avdelningar: Sport & Hälsa, Skor, Skidor & Cykel, Sport Tech, Sportkläder,  Jakt & Vildmark, Lager och Kassa. På varje avdelning jobbar specialister med hög kompetens inom sitt område. XXL har tusentals besökare varje vecka. Våra besökare är viktiga för oss och vi möter alla med ett bra bemötande och en hög produktkunskap.

 

Säljare Sporten 50 %

För att trivas på Sportavdelningen bör du vara en Sportmänniska. På Sporten jobbar idag 5st sportintresserade och kompetenta killar och tjejer.

Som säljare på sport & hälsa ska du ha kunskap om många olika kategorier. Bland annat golf, träningsmaskiner såsom löpband och motionscyklar, hälsokost och kosttillskott, fotboll, ishockey, innebandy och mycket mer.

Här vill vi att du från grunden har ett stort intresse eller är aktiv utövare i någon av de största sporterna hockey, fotboll eller golf. Resten kan vi lära dig på plats.

Oavsett tjänst eller arbetsuppgift vill du alltid leverera kvalité och resultat, och hårt arbete är en självklarhet för dig. Du står för rättvisa, öppenhet och hjälpsamhet – egenskaper som genomsyrar ditt dagliga arbete även idag.

Om produktkunskapen inte redan finns där så ser vi till att du lär dig det, men det är viktigt att du brinner för ditt intresse och är nyfiken på att lära dig mer varje dag.

 

 
Tjänsten är tillsvidare 50%, varierande arbetstider under veckan och arbete varannan helg.

För rätt och driven person finns möjlighet till mer tid, speciellt under högsäsong eller om intresse och möjlighet finns att hjälpa till på övriga avdelningar.

 

Tillträde 1 November eller annat enligt ök. Vi arbetar med löpande urval, tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum.

Vid frågor, kontakta oss gärna

Län:
  • Västerbotten
Anställningstyp:

Tillsvidareanställning

Anställningsgrad:

Deltid

Arbetstider:

Dag
Helg
Kväll

Sista ansökningsdag:

2019-10-28

Tillträde:

2019-11-01

Arbetsplats/placeringsort:

Umeå

Adress:

Gräddvägen 1 90620 Umeå

Publicerad den

16-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Umeå
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Umeå | Detaljhandel | Deltidsjobb