Inaktiv platsannons

Praktik Online Merchandising till Åhléns HT19/VT20 i Stockholm

Familjeföretaget Åhléns grundades 1899 i Insjön och är idag ett av Sveriges starkaste varumärken, med 57 varuhus i Sverige och e-handel via åhlens.se. Vi är varuhuset som erbjuder en smart mix av prisvärda produkter på ett inspirerande, enkelt och lättillgängligt sätt. Åhléns omsätter 4,8 miljarder och varje år tar våra 3 000 skickliga medarbetare emot ca 80 miljoner besök. Åhléns Outlet, Beauty Bargain och Designtorget är dotterbolag. Åhléns är en del av detaljhandelskoncernen Axel Johnson AB.

Om tjänsten

  • Ansök senast: 27 oktober 2019
  • Stockholm
Arbetsuppgifter

Är du nyfiken, driven och intresserad av att lära dig e-handel? Nu söker vi på Åhléns en försäljningsdriven praktikant till vårt e-handelsteam! Åhléns har funnits i 120 år men bara tre år online, där vi nu växer starkt. På Åhléns hittar du en inspirerande miljö med en gedigen kunskap av handel och en vilja att bli bäst även online.

Självklart hoppas vi att vårt samarbete ska leda till att du en dag vill arbeta hos oss!

Vi erbjuder dig en praktik där du får insikt i vad det innebär att arbeta med försäljning online. Du kommer att arbeta nära Försäljningsansvariga för olika kategorier (Hem, Mode och Skönhet). Dina arbetsuppgifter kommer främst att vara

  • arbeta i vårt e-commerceverktyg för att lägga varor online korrekt
  • att optimera varor online som driver försäljning, i linje med kampanjer och olika aktiviteter.
  • följa upp försäljningsstatistik för att fylla i "Topplistor" med de mest populära varorna
Kvalifikationer

Vi söker dig som har ett driv och en vilja att lära. Du har ett kommersiellt tänk och är van vid digital handel. Vi ser gärna att du är:

  • motiverad att lära dig och har ett starkt intresse för e-handel
  • en teamplayer och duktig på att kommunicera med ex inköp och lager
  • en person med hög drivkraft och som gärna kommer med idéer som du sedan är snabb på att genomföra

Stämmer detta in på dig? Tveka inte att ansöka! Vi tillsätter löpande. Praktikperioden omfattar minst 12 veckor och vi ser gärna att du kan börja hos oss omgående.

Vi på Åhléns erbjuder dig en praktik i en inspirerande miljö på ett av Sveriges ledande retailföretag. Som praktikant på Åhléns blir du en i teamet och får delta i det dagliga arbetet. Du får mycket eget ansvar och vi uppskattar att du vill dela med dig av dina idéer.

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Detaljhandel | Deltidsjobb