Inaktiv platsannons

Controller, Willys supportkontor, Göteborg

Om tjänsten

Tycker du att det är kul med människor, service och försäljning? Vill du bidra till att ännu fler kan handla bra och hållbar mat? Bra! Då tror vi att du kommer att gilla att jobba hos oss. Willys är ett framgångsrikt företag med ett tydligt koncept där vi tillsammans arbetar för att alla ska kunna äta det de vill. Varje dag. Nu behöver vi fler härliga medarbetare som kan hjälpa oss bli ännu bättre.

 

Vi erbjuder ett stimulerande och omväxlande arbete i en expansiv och fartfylld miljö. Vi har tydliga kärnvärden som vägleder dig och underlättar din vardag. Du arbetar i en miljö där du själv kan sätta tydliga mål och din prestation uppmuntras i en grupp med stor samhörighet.

Som controller på Willys arbetar du huvudsakligen med analys, uppföljning och rapportering på kedjenivå. Bidrar till att utveckla analys- och uppföljningsarbetet inom koncernen samt deltar i koncernövergripande projekt inom ekonomi/controlling. Fokusområden just nu är exempelvis områden som e-handel, big data och automation/AI. Du kommer att genomföra utredningar och ad-hoc analyser till ledningen och deltar i koncernens forum för beslutsstöd. En uppgift är också att utmana, coacha och utbilda verksamheten i affärsmässiga frågor.

Vi söker dig som har intresse för detaljhandel och har förmågan att driva dina egna arbetsuppgifter på ett självständigt och ansvarstagande sätt. Rollen kräver att du har en analytisk ådra och trivs med att arbeta affärs- och utvecklingsorienterat.

Du är placerad på Willys avdelning för affärskontroll och kommer ingå i ett team som idag består av sex controllers. Tjänsten är en tillsvidareanställning. Vi tillämpar provanställning.

Vi söker dig som har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du uttrycker dig väl i tal och skrift och är strukturerad och noggrann. Du har mycket god samarbetsförmåga och goda relationer är något du värdesätter högt. Du är nyfiken, drivande och har viljan att vara med och påverka, är van vid högt tempo och under vissa perioder hög arbetsbelastning. I din roll kommer du att ha breda kontaktytor inom företaget och det ställer höga krav på kommunikativ och pedagogisk förmåga.

Du är utbildad civilekonom eller har en likvärdig utbildning och bör ha minst 3 års erfarenhet av controlling. Du har en affärsorienterad förmåga och intresse av affärerna bakom siffrorna. Rollen kräver en god analytisk förmåga och en vana att hantera stora datamängder. Du har avancerade kunskaper i Excel och kunskaper i BI-verktyg eller databashantering är meriterande.


Publicerad den

20-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang, Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Göteborg | Detaljhandel | Restaurang | Deltidsjobb