Inaktiv platsannons

Restaurangbiträde med serveringsvana till Berga Slott, Fazer Food Services

Om tjänsten

Redo för ett välsmakande jobb? Bli en del av Fazer som restaurangbiträde! 
Var med när vi skapar framtidens mat
Vi söker ett restaurangbiträde som är serviceinriktad och som trivs med att arbeta i restaurangmiljö som även har tidigare arbetat med tallrik och fat servering. Som restaurangbiträde arbetar du med varierande arbetsuppgifter så som jobba med olika buffér, packning, kassaarbete, städning och disk men även i denna tjänst kommer dina arbetsuppgifter att vara servering på Berga Slott. Som restaurangbiträde hos oss arbetar du nära våra gäster vilket gör det viktigt att du har en hög servicenivå och är lyhörd för gästernas önskemål. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid på 100%. Arbetstider varierar med viss helgtjänstgöring.
Varför ska du välja Fazer?  
Det börjar med människor. Du kommer att arbeta i en stimulerande och välkomnande miljö, omgiven av kollegor som inspirerar dig till att göra ditt bästa. Vi erbjuder dig utbildning i livsmedelshygien och matsäkerhet samt framtida utvecklingsmöjligheter inom Fazer.
Vad du bidrar med till teamet
Du har utbildning från restaurangskola eller likvärdig examen samt viss datavana. Vi söker dig med högt kvalitetstänk och gott ekonomiskt sinne. Du är du glad, positiv och framför allt en flexibel person som stimuleras av att hitta lösningar för våra gäster. För att trivas hos oss är du prestigelös och tycker om att jobba mycket självständigt och ta egna initiativ. Du behärskar svenska i såväl tal som skrift.
Eftersom vi verkar inom ett skyddsobjekt så krävs registerutdrag och sekretessintyg. Registerutdraget måste vara utan anmärkningar och du måste vara svensk medborgare eftersom verksamheten bedrivs inom militärt område.
Om restaurang Yggdrasil & Berga Slott
Berga slott ligger i anslutning till vår andra restaurang Yggdrasil som ingår i Haninge garnison och ligger inom området på Berga. På restaurangen på Berga slott serveras det lunch för ca 100–150 personer och beställningsmiddagar förekommer frekvent.
Är du redo för ett jobb som smakar gott? Ansök nu!
För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig restaurangchef Fredrik Gardell på telefon: 072-200 75 53. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 2019-10-31. Fazer kan komma att kontrollera sociala medier i samband med din ansökan. Vi tar inte emot ansökningar via mail.

Publicerad den

20-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Berga
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Berga | Restaurang | Deltidsjobb