Inaktiv platsannons

Arbetschef  i Örebro

Hos oss får du ett stort eget ansvar och blir en del av en organisation som är jordnära, utvecklande, personlig och pålitliga!

Om tjänsten

Arbetschef

Sökes till Örebro

 

Vi söker arbetschef med affärssinne till Peab i Örebro. Med fötterna i historien och blicken framåt kommer Peab bjuda dig på en spännande resa.
Du kommer ansvara för och agera ansikte utåt för en organisation med ett antal spännande projekt i detta område.


 

Ditt nya jobb:
I denna centrala roll som arbetschef stöttar och leder du projekt- och platschefer med sina organisationer och produktionsprojekt inom affärsområdet Bygg i Region Mellersta. Du kommer tillsammans med din arbetschefskollega i Örebro ansvara för marknaden i Örebroregionen. Med det övergripande ansvaret för personal, ekonomi, kvalitet och miljö kommer fokus vara på verksamhetsutveckling, personalledning och uppföljning av projekten.

Du kommer arbeta kundnära och skapa nya affärsmöjligheter för ditt område genom framtagande av kund- och marknadsplaner och du har ansvar för arbetet med kundvård, nya affärsmöjligheter och varumärkesuppbyggnad.


Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Ansvar för att leda, engagera och utveckla din arbetschefsgrupp och medarbetare.
  • Bedriva verksamheten efter uppsatta mål och riktlinjer och alltid eftersträva nöjd kund, lönsamhet, produktivitet, hållbar utveckling, kvalitet samt en god och säker arbetsmiljö.
  • Ansvarar för projektportföljen för din geografi och projektuppföljning.
  • Marknadsaktiviteter; -bibehålla och utveckla befintliga kundrelationer samt generera affärsmöjligheter.
  • Övergripande ansvar för budgetfrågor, så som prognosarbete, anbudslämning, kontraktsskrivning, avtal och inköp, med stöttning av våra supportfunktioner.     
  • Ledningsgruppsarbete

Du ingår i ledningsgruppen för regionen och rapporterar till Regionchefen. Du kommer också att samarbeta med de andra arbetscheferna inom regionen.

Vem är du?

Vi söker dig som har dokumenterad erfarenhet som chef med ekonomiskt ansvar och gärna flerårig erfarenhet från en liknande roll med stora projekt. I grunden har du erfarenheter, kunskap och förståelse relaterad till branschen och byggprocesser.

Du trivs i en roll med stor påverkansmöjlighet och entreprenörsanda samtidigt som du lever efter Peabs värderingar och arbetssätt. Som person är du tydlig och strukturerad i din framtoning. Du kan delegera ansvar i projekten och följer upp att aktiviteter genomförs.

Tjänsten är på alla sätt dynamisk, varierande och spännande. Din energiska sida och ditt engagemang kommer väl till pass när det är högt tryck. Du kommer att ha många kontaktytor internt inom koncernen och externt med kunder, myndigheter och andra intressenter och därför behöver du ha god kommunikationsförmåga och hög social kompetens.

För att öka jämställdheten ser vi gärna fler kvinnliga sökande. Körkort är ett krav.

Vi samarbetar med Poolia i denna rekrytering och frågor kring tjänsten besvaras av Urban Appelkvist, Poolia. 070-377 45 95.
Tjänsten ansöks via denna länk:

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2019-10-30

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Örebro
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Hantverkare
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Örebro | Hantverkare | Heltidsjobb (förstajobb)