Inaktiv platsannons

Vi söker en driven säljare till NK Manlig Depå i Stockholm

RNB arbetar med produktion, marknadsföring, försäljning i våra butiker samt inom olika stödfunktioner. Oavsett vilken roll man har hos oss, är den främsta uppgiften att vara med och skapa marknadens bästa shoppingupplevelse för kunden.

Om tjänsten

Departments & Stores erbjuder en unik distributionsplattform för nationella och internationella varumärken. Det är den enskilt största aktören på NK Stockholm och NK Göteborg med ett stort antal avdelningar inom segmenten mode, skönhet, accessoarer, klockor och juveler. Departments & Stores utvecklar avdelningar inom varuhus med varumärken och ska erbjuda en shoppingupplevelse i världsklass till våra kunder.

Drivs du av försäljning, service och människor? Då kanske just du är vår nästa säljare till NK Manlig Depå. Vi letar nu efter dig som vill sälja våra kvalitetssäkra varor och ge kunderna en shoppingupplevelse de sent kommer att glömma!  

Arbeta med trendiga varumärken i inspirerande miljö
Som butikssäljare vet du redan hur kassaapparater och larm fungerar, men varför ska du söka dig till oss på Departments & Stores?

Vi erbjuder dig ett ypperligt tillfälle att få ta del och sälja våra exklusiva varor samtidigt som du får:                                

  • Arbeta med premium-märken                                                       
  • Utvecklas till att bli en strålande butikssäljare

Som säljare hos oss blir du ansiktet utåt för hela vårt varumärke. Här får du chansen att arbeta med exklusiva och trendiga produkter. Din huvudsakliga arbetsuppgift är att hjälpa våra kunder genom hela köpprocessen från det att dem kliver in i butiken, tills de går ut. Oavsett vad är det ditt uppdrag att ge dem en shoppingupplevelse i världsklass!

När du inte tar hand om kunder säkerställer du att allting ser snyggt ut på avdelningen. Vi ger dig chansen att växa och utvecklas i ditt arbete både genom att lära av dina branschkunniga kollegor och kontinuerligt delta i våra utbildningar.

Vi letar efter dig med stort intresse för doft, försäljning och mode.
Du har tidigare jobbat med försäljning och service. Har du även arbetat med mode eller detaljhandel är du en guldkandidat i våra ögon! Det viktigaste för oss är trots allt att du har ett brinnande intresse för trender och alltid sätter dina kunder i det främsta rummet.

Du blir en del av ett sammansvetsat team där alla ställer upp för varandra och behöver därför aldrig vara rädd för att ta hjälp av en kollega. Vidare är du en driven och flexibel person som gärna lägger i en extra växel för att uppnå affärsmål såväl för dig själv som för teamet! 

Om tjänsten 
NK Manlig Depå är en specialavdelning för underkläder, rakapparater, dofter samt hår- och hudvårdsprodukter.
Tjänsten är en tillsvidareanställning med ca 28 tim/veckan. Tillträde enligt överenskommelse.

Departments & Stores - vi skapar den bästa shoppingupplevelsen
Vi är den största enskilda aktören på NK i såväl Stockholm som Göteborg. Departments & Stores utvecklar avdelningar inom mode, skönhet, accessoarer och smycken. Vi strävar alltid efter att skapa den bästa shoppingupplevelsen för våra kunder!

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Detaljhandel | Deltidsjobb