Inaktiv platsannons

Driven IT-projektledare i Sundsvall

SCA's mission, vision and core values are important tools in creating a company in which employees are united by common goals and in a shared ambition. Our core values are respect, excellence and responsibility.

Om tjänsten

Driven IT-projektledare

Vill du hjälpa oss att se nya tekniska möjligheter och lösningar genom att använda din IT kompetens? Hos oss får du möjlighet att göra skillnad genom att stödja och vidareutveckla verksamheten. Vi söker nu en lösningsorienterad och driven IT-projektledare till IT-avdelningens grupp för interna gemensamma system vid Skepparplatsen. Varmt välkommen med din ansökan!

Din nästa utmaning

Interna gemensamma system tillhandahåller kvalificerat IT-stöd till stabsfunktionerna på SCA och ansvarar för ett antal gemensamma systemplattformar som till exempel Atlassian och Sharepoint samt samordnar integrationslandskapet. IT-projektledaren är samordnaren mellan IT och verksamhet och ansvarar för att tillsammans med verksamheten utveckla och förvalta de IT-stöd som verksamheten behöver.


I rollen ansvarar du för IT:s del av systemförvaltningen i ett antal systemförvaltningsgrupper. Det kan exempelvis innebära att hjälpa till vid framtagande av budget, planer och systemförvaltningsaktiviteter samt ansvara för beställningar och uppföljning mot externa leverantörer. Du kan även leda IT-relaterade projekt från förstudiefas till överlämning i förvaltning. I det arbetet ingår förberedelse och etablering av projektplan samt att tydliggöra projektens omfattning, budget, resurser, roller och ansvarsområden. Du övervakar projektens utförande genom relevanta metoder så som analys, design, uppbyggnad, testning och igångsättande samt säkerställaer en god och effektiv kommunikation till projektens olika intressenter.


Placeringsort för denna tjänst är Skepparplatsen.

Vem är du?

Vi ser framför oss en person som har flerårig erfarenhet av IT-arbete i olika roller. Du har en IT-relaterad akademisk utbildning eller motsvarande erfarenhet och håller självklart din tekniska och funktionella kompentens uppdaterad.


För att lyckas i den här rollen är du en person som värdesätter användarfokus, har en hög servicegrad, god samarbetsförmåga samt ett strukturerat arbetssätt. Du har lätt för att kommunicera på såväl engelska som svenska, både i tal och i skrift och din personlighet och ditt beteende samspelar med SCAs kärnvärden; respekt, högklassighet och ansvar.

Vad erbjuder vi dig?

Här får du jobba med varierande och utmanande arbetsuppgifter och du har möjlighet att utvecklas inom arbetsområdet. Du deltar i och leder förvaltning och projekt samt stöttar verksamheten med din kompetens inom IT. Här jobbar du tillsammans med trevliga kollegor i en verksamhet som drivs av ständig förbättring. Vi erbjuder ett arbete som är stimulerande, varierande och händelserikt. Du kommer jobba i ett team med engagerande kollegor. På SCA bryr vi oss om dig som anställd. Vi strävar efter en hälsosam arbetsmiljö som ger dig förutsättningar för ett hållbart och roligt arbetsliv, oavsett var du är i livet.

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Sundsvall
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Produktion / Industri
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Sundsvall | Produktion / Industri | Heltidsjobb (förstajobb)