Inaktiv platsannons

Skyddstekniker i Obbola

SCA's mission, vision and core values are important tools in creating a company in which employees are united by common goals and in a shared ambition. Our core values are respect, excellence and responsibility.

Om tjänsten

Skyddstekniker med fokus på brandskydd

SCA Obbola är just nu inne i en spännande fas med stora satsningar inför framtiden. Vill du följa med på den resan in i en hållbar framtid? Vi söker en Skyddstekniker med fokus på brandskydd och arbetsmiljö. Varmt välkommen med din ansökan!

Din nästa utmaning

Som Skyddstekniker på SCA Obbola ingår du i företagets skydd- och säkerhetsavdelning. Här kommer du att vara med och bidra till en trygg och säker arbetsplats. Du arbetar brett inom skydd- och säkerhetsområdet med spets inom brandskydd. Detta gör du genom att stödja linjeorganisationen i det förebyggande skydd- och säkerhetsarbetet som bl.a. innefattar tillämpning och implementering av instruktioner, genomföra riskbedömningar och analysera/utreda oönskade händelser.

Som Skyddstekniker håller du dig ajour och har kompetens gällande myndighetskrav, regler och föreskrifter inom brand, områdesskydd och arbetsmiljö.


Du kommer i rollen att ha ett ansvar för företagets systematiska brandskyddsarbete (SBA), samt att fungera som främsta kontaktperson förbrandskydd och lagen om brandfarliga och explosiva varor (LBE).

Du kommer att arbeta ute i anläggningen med olika ronderingar och kontroller men även administrativt med upprättande av rutiner, uppföljning och dokumentation. Du planerar och genomför informationsinsatser, utbildningar och internrevisioner.

Vem är du?

För dig kommer säkerheten alltid först, och du drivs av att genomföra ständiga förbättringar tillsammans med andra.

Du har en utbildning inom området eller så jobbar du idag i en liknande roll med brandskydd och arbetsmiljöfrågor. Om du har en bakgrund som brandman eller brandinspektör eller tidigare jobbat inom industri är det meriterande.

Då allt arbete sker i nära samarbete med övriga avdelningar på företaget tror vi att du har lätt för och gillar att kommunicera med andra. Självklart jobbar du systematiskt och har förmåga att planera och strukturera ditt arbete.

För oss är det också viktigt att ditt beteende samspelar med SCAs kärnvärden: Respekt, Högklassighet och Ansvar.

Vad erbjuder vi dig?

Vi erbjuder dig en varierande tjänst där du blandar kontorsarbete med att vistas ute i produktionsmiljö. Du blir en viktig kugge i säkerhetsarbetet på SCA Obbola. Här har du möjligheten att vara med när vi på SCA Obbola tillsammans skapar framtidens fabrik med fokus på arbetsmiljö, hälsa och säkerhet.

Vi erbjuder ett arbete där varje dag är stimulerande, varierande och händelserikt. Du kommer jobba i ett team med engagerande kollegor. På SCA bryr vi oss om dig som anställd. Vi strävar efter en hälsosam arbetsmiljö som ger dig förutsättningar för ett hållbart och roligt arbetsliv, oavsett var du är i livet.

Publicerad den

23-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Obbola
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Produktion / Industri
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Obbola | Produktion / Industri | Heltidsjobb (förstajobb)