Inaktiv platsannons

2 projektassistenter i Uppsala

Om tjänsten

Publicerad: 2019-10-10

Uppsala universitet är ett brett forskningsuniversitet med stark internationell ställning. Uppgiften är att bedriva forskning och utbildning av högsta kvalitet och att på olika sätt samverka med samhället. Vår viktigaste tillgång är alla de individer som med sin nyfikenhet och sitt engagemang gör Uppsala universitet till en av landets mest spännande arbetsplatser. Uppsala universitet har 44.000 studenter, 7.100 anställda och en omsättning på 7 miljarder kronor.

Beskrivning: Institutionen för psykologi söker 2 projektassistenter knutna till Barn- och Babylab med tillträde i november/december 2019. Anställningarna är på deltid 20-25 % och under längst 24 månader.

Arbetsuppgifter: Testa små barn och spädbarn med olika metoder (eye tracking, motioncapture) inom forskningsstudien Projekt Småsyskon, som syftar till att upptäcka tidiga tecken på autism och ADHD (). Datakodning samt inmatning av data i databas så väl som andra administrativa uppgifter kan komma att ingå i arbetsuppgifterna.

Bokningar av familjer kan ta hänsyn till individuella behov för att undvika krock med pågående studier.

Kvalifikationskrav: Pågående eller avslutande psykologstudier, helst med klinisk inriktning (psykologprogrammet eller motsvarande), är särskilt meriterande. Det är ett krav att personen kan vara tillgänglig för arbete motsvarande ca 20-25% i flera terminer framöver då studien är beroende av kontinuitet i personalgruppen. Av detta skäl uppmuntras speciellt studenter på psykologprogrammets första terminer att söka. Mycket goda kommunikationsfärdigheter i svenska (skriftligt som muntligt), tydlighet, noggrannhet, samvetsgrannhet, samt hög social kompetens är av största vikt. Att kunna arbeta effektivt och självständigt är nödvändigt, samt att den sökande har grundläggande IT färdigheter. Då ett av momenten innebär att man spelar en liten ”dockteater” för barnen är det viktigt att man kan bjuda på sig själv och klarar av att vara underhållande (för små barn) samtidigt som man genomför proceduren enligt instruktionen. Stor vikt kommer läggas vid personliga egenskaper varför intervjuer, arbetsprov så väl som referenstagning kan komma att ingå i urvalsprocessen.

Meriterande i övrigt: Erfarenhet av de metoder som används i studien erfarenhet av webenkäteter, erfarenhet av forskning i allmänhet, erfarenhet av kvantitativ databehandling, IT färdigheter utöver grundläggande färdigheter (programmering, databaser etc).

Uppsala universitet värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Lön: Individuell lönesättning tillämpas.

Tillträde: Enligt överenskommelse, men november - december 2019 är önskvärt.

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning, längst t o m 2021-10-31. 

Anställningens omfattning: 20-25 % 

Upplysningar om anställningen lämnas av: Professor Terje Falck-Ytter, tel: 018-471 2522, e-post:.

Välkommen med din ansökan senast den 24 oktober 2019, UFV-PA 2019/3403.

Vi undanber oss erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp. Ansökan tas emot i Uppsala universitets rekryteringssystem.

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Uppsala
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Kontor / Administration
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej