Inaktiv platsannons

Serviceledare i Uppsala

Om tjänsten

Publicerad: 2019-10-11

Uppsala universitet är ett brett forskningsuniversitet med stark internationell ställning. Uppgiften är att bedriva forskning och utbildning av högsta kvalitet och att på olika sätt samverka med samhället. Vår viktigaste tillgång är alla de individer som med sin nyfikenhet och sitt engagemang gör Uppsala universitet till en av landets mest spännande arbetsplatser. Uppsala universitet har 44.000 studenter, 7.100 anställda och en omsättning på 7 miljarder kronor.

Byggnadsavdelningen söker nu en serviceledare som ska stödja enhetschefen för lokalvården med att samordna verksamheten.

Byggnadsavdelningen tillhör universitetsförvaltningen som är en stöd- och servicefunktion till universitetsledningen och kärnverksamheten, forskning och utbildning. Avdelningen ansvarar för allt från strategisk lokalplanering, om- och nybyggnadsprojekt, löpande lokaladministration, lokal- och tentamensbokning till arbete med miljöfrågor, fysisk arbetsmiljö och lokalvård.

Vi sätter stort värde på ett gott samarbete mellan avdelningens olika enheter, funktioner och universitetsförvaltningen som helhet. Som serviceledare är du är placerad vid lokalvårdsenheten och rapporterar till enhetschefen. Lokalvårdsenheten ansvarar för lokalvårdsdriften vid universitetet och tillser att lokalerna håller högsta möjliga kvalitet. På enheten arbetar totalt ca 110 personer varav 7 stycken är serviceledare och övriga är serviceassistenter. Serviceledare och assistenter är placerade på 8 campusområden och utför sina arbetsuppgifter där.

Arbetsuppgifter:

Kvalifikationskrav:

Vi söker dig som har några års erfarenhet av arbetsledning i större grupper inom servicesektorn. Din förmåga att leda och föra en arbetsgrupp framåt är viktig för oss då universitetets verksamhet är föränderlig. Du är en naturlig ledare som brinner för att leda ditt team i den dagliga driften. Vi har en arbetsgrupp av serviceledare som arbetar med ständig förbättring och samarbete i vårt arbete att förbättra och effektivisera vår verksamhet.

Som person är du van att arbeta på ett strukturerat sätt. Vi kommer att lägga stor vikt vid att du planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt. Du är självgående, noggrann och engagerad och har förmågan att arbeta i team i ett periodvis högt tempo. Du är lyhörd, serviceorienterad och trivs med att möta människor. 

Vi förväntar oss att du kan entusiasmera dina medarbetare och skapa goda förutsättningar för samarbete och utveckling. Du är en god kommunikatör och behärskar ett korrekt och tydligt skriftspråk i framförallt svenska. Du lyssnar in verksamhetens behov och har förmåga att se möjligheter till förändring. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Uppsala universitet värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Lön: Individuell lönesättning, vänligen ange löneanspråk i ansökan.

Tillträde: Enligt överenskommelse.

Anställningsform: Tillsvidareanställning, provanställning kan tillämpas.

Anställningens omfattning: 100 %

Upplysningar om anställningen lämnas av: enhetschefen för lokalvården Gun Ekman, tel 070-425 07 27.

Välkommen med din ansökan senast den 1 november 2019 2019, UFV-PA 2019/2776.

Vi undanber oss erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp. Ansökan tas emot i Uppsala universitets rekryteringssystem.

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Uppsala
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Kontor / Administration
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej