Inaktiv platsannons

P4 Jönköping söker självständig och idérik praktikant

Om tjänsten

 Vill du praktisera på en av Sveriges mest lyssnade radiokanaler? Om du kommer till oss på P4 Jönköping kommer du till en redaktion med höga ambitioner och stor kreativitet. Vi brinner för snabba nyheter, att sända från hela länet, att granska såväl som att vara ett sällskap och att varva väl utvald musik med ämnen som rör vår publik.

 Här lär du dig det mesta

 Den som gör sin praktik på P4 Jönköping får chans att pröva olika roller på en lokal radiokanal. Du gör egna nyhetsinslag från idé till självständigt ljud i SR Play. Du får rapportera i direktsändning. Och du får bidra till innehållet genom att komma med egna idéer och tankar om vad vi borde berätta för lyssnarna. Kanske blir det också aktuellt att presentera nyheter och att testa på att vara sidekick och digital redaktör.

 Vem är du? 

Vi söker en praktikant som vill vara ute på fältet, som har nyhetsnäsa, tycker om att gå på djupet och som har lätt för att få kontakt med olika människor. Du är allmänbildad och gillar att vända och vrida på saker för att hitta annorlunda vinklar. Eftersom vi är ute och sänder från hela länet är körkort ett måste. Vi vill gärna att du talar om vilken period du har praktik.

 Välkommen med din ansökan!

 

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Jönköping
Typ av kontrakt
Internship
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Jönköping | Internship