Inaktiv platsannons

P4 Göteborg söker praktikant

Om tjänsten

Vi på P4 är unika utifrån vår lokala kännedom. Det är vi som är först på plats och direktsänder när det händer och vårt mål är alltid att beröra och släppa fram en mångfald av röster och perspektiv. Vår arbetsplats varierar ofta från dag till dag, eftersom vi ska vara mitt i händelsernas centrum, nära våra lyssnare. Men det som är gemensamt, oavsett var vi befinner oss, är att vi gör journalistik som utgår från människorna där de får vara med och forma innehållet.

Vill du lära dig själv och Sverige något nytt varje dag?

För P4 Göteborg står våra lyssnare i centrum. Vi ser oss själva som utmanare av det självklara och är alltid beredda att ta en liten omväg för att hitta en ny vinkel. Vi sänder radio om det viktigaste som händer, det roligaste som händer och kanske också det tokigaste som händer. I vårt radiohus produceras en stor mängd radio till fyra kanaler: P1, P2, P3 och förstås lokala P4 Göteborg.

Som praktikant hos oss kommer du få att lära dig allt om att sända radio. Med ljudet i fokus lotsar din handledare dig igenom våra produktionssätt och du kommer få vara med och prova på många olika roller på vår kanal.

 Är du en snabb upplevelsefångare med god lokalkännedom?

Det allra viktigaste för dig som vill göra din praktik hos oss är att du har ett genuint intresse av att jobba ute på fältet, mitt i händelsernas centrum. Vi ser gärna att du har något särskilt intresse, något särskilt område du brinner för eller i allmänhet kan bidra med nya perspektiv och infallsvinklar till morgondagens radioproduktioner.  Ett plus är såklart att du har lätt för att skapa kontakt och inger förtroende. Vi önskar även att du anger under vilken period du har praktik och ser fram emot din ansökan.

 Då vi vill sända radio för hela Göteborgsområdet är det nödvändigt att du har körkort.

 

Publicerad den

24-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Internship
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Göteborg | Internship