Inaktiv platsannons

P4 Kristianstad söker nyfiken praktikant

Om tjänsten

Vi på P4 är unika med vår lokala kännedom. Det är vi som är först på plats och direktsänder när det händer och vårt mål är alltid att beröra och släppa fram en mångfald av röster och perspektiv. Vi agerar och sänder direkt – alltid med människorna som utgångspunkt och medskapande av innehållet. Mitt i händelsernas centrum blir du en viktig del av ett företag som värnar om demokrati, det fria ordet och alla människors lika värde.

 P4 Kristianstad är en lokal kanal nära sina lyssnare som i sitt flöde ger vår publik granskande journalistik, snabba nyhetsuppdateringar, fördjupning, humor och lättsam underhållning. Som praktikant blir du en del av vårt utbud och lär dig allt från direktrapportering, nyhetsjobb för dagen, side-kicka våra programledare och jobba med agendasättande journalistik.
Du ingår i ett team och jobbar såväl mot FM som sociala medier och webben.

Vi söker en praktikant för våren 2020 som är nyfiken och orädd och som kan bidra med nya erfarenheter, annorlunda vinklingar och perspektiv. Kanske är du en naturnörd, sportfåne eller musikälskande matskribent? Kanske är du något helt annat?

 Eftersom våra sändningar utgår från stora delar av Skåne behöver du ha körkort.

I din ansökan vill vi särskilt läsa om vilken journalistik du är intresserad av eller vilken del av radioproduktionen som du vill satsa på framöver. Bor eller kommer du från vårt spridningsområde, norra och östra Skåne, är det ett plus!

Ange även vilken period du har praktik så ser vi fram emot att läsa din ansökan.

 

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Kristianstad
Typ av kontrakt
Internship
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Kristianstad | Internship