Inaktiv platsannons

P2 söker musikintresserad praktikant i Stockholm

P2 söker musikintresserad... P2 är Sveriges största plattform för klassisk musik. Även folkmusik, världsmusik, jazz och angränsande genrer har en stor plats i P2. Vi är också Sveriges i särklass största livescen för...

Om tjänsten

P2 söker musikintresserad praktikant

P2 är Sveriges största plattform för klassisk musik. Även folkmusik, världsmusik, jazz och angränsande genrer har en stor plats i P2. Vi är också Sveriges i särklass största livescen för klassisk musik, folkmusik och jazz.

Vi gör allt ifrån renodlade musik- och konsertprogram till recensioner, temaprogram och granskningar, fördjupningar och musikaliska guider för nybörjaren.

Hjälp oss göra riktigt bra musikjournalistik!

Hos oss får du möjlighet att jobba med format som P2 Live, Klingan, P2 Dokumentär, Jazzradion och Musikrevyn. Du kommer att vara en del av en redaktion som bevakar musiklivet och förmedlar musikupplevelser i världsklass, och en redaktion som lägger stor vikt vid samarbete, att ha kul på jobbet och att vara nyskapande!

Som praktikant hos oss är det framför allt viktigt att du har ett genuint intresse för musik! Du är nyfiken, initiativrik, prestigelös och gillar att samarbete med andra. Kanske kan du också lära oss lika mycket som du får möjlighet att lära dig av oss!

Arbetet bygger mycket på att du har med dig egna idéer som du tillsammans med redaktionen får möjlighet att genomföra. Det är bra om du i din utbildning fått möjlighet att klippa ljud och video.

Hos oss får du möjlighet att jobba med inslag och reportage och renodlade musikmixar. Du får också möjlighet att jobba med vår Digitala redaktion, där vi lägger mycket energi på video.

Vi är en redaktion med ungefär 30 medarbetare. Här finns många olika intressen, bakgrunder och perspektiv, och det som förenar oss är en kärlek till musiken och en genuin önskan att förmedla denna!

Vi ser mycket fram emot din ansökan och vill att du anger under vilken period du har praktik.

Publicerad den

23-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Internship
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Internship