Inaktiv platsannons

P4 Malmöhus söker nyfiken praktikant som älskar Skåne

Om tjänsten

Vi på P4 är den direktsända, nära radion. Vi sänder när det händer och vårt mål är alltid att beröra och släppa fram en mångfald av röster och perspektiv. Vår arbetsplats varierar ofta från dag till dag, eftersom vi ska vara mitt i händelsernas centrum, nära våra lyssnare. Vi gör också egen, agendasättande journalistik, som också den oftast utgår från människors liv och berättelser som får vara med och forma innehållet.

 Vill du lära dig själv och Sverige något nytt varje dag?

Som praktikant hos oss kommer du få att lära dig allt om att sända radio och du kommer få vara med och prova på många olika roller på vår kanal. Fokus på vår kanal under våren kommer att vara närhet, mångfald och berörande journalistik.

 Det allra viktigaste för dig som vill göra din praktik hos oss är att du har ett genuint intresse av att möta människor och att du vill lära dig det journalistiska hantverket. Vi ser gärna att du talar fler språk än svenska och engelska och att du kan bidra med nya perspektiv och infallsvinklar till morgondagens radioproduktioner. Ett plus är såklart att du har lätt för att skapa kontakt och inger förtroende. Vi önskar även att du anger under vilken period du har praktik och ser fram emot din ansökan.

Eftersom vi vill kunna vara på plats i hela vårt sändningsområde (södra och västra Skåne med bland annat Malmö, Lund och Helsingborg, men också Sjöbo, Svalöv och Höör) är det nödvändigt att du har körkort.

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Malmö
Typ av kontrakt
Internship
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Malmö | Internship