Inaktiv platsannons

Radiosporten söker sportintresserad praktikant i Stockholm

Om tjänsten

Radiosporten är genom Sportextra Sveriges mest avlyssnade radioprogram Vi har Sveriges största och bredaste portfölj av sändningsrättigheter och vi är på plats vid alla mästerskap som vi vill bevaka. Vi bevakar både herridrott och damidrott, stora som små. Vi är helt fria från kommersiella krafter och det gör oss både oberoende och starka. Vi direktsänder från mästerskap och matcher, men gör också granskningar, poddar och dokumentärer. En inbjudande och aktivt publikdialog är ett prioriterat mål.

 Här får du vara en del av Sveriges största sportredaktion och förmedla innehåll till 1,8 miljoner lyssnare

 På Radiosporten får du vara en del i en spännande och rolig arbetsplats med drivna och kunniga kollegor som är lekfulla och som vågar testa nya format. Med ljudet i fokus vill vi få den stora publiken i Sportextra att växa digitalt och få publikinteraktiviteten att öka. Vi är på plats överallt och kan nå alla var som helst.

Som praktikant hos oss tänker vi att du självklart måste gilla sport och vi tror att du kommer trivas extra bra hos oss om du även kan bidra med nya perspektiv och outforskade vinklingar. Du kommer att få vara en del i vår vardag där vi skapar innehåll för alla plattformar för alla åldrar. Vi önskar även att du anger under vilken period du har praktik och ser fram emot din ansökan.  

 

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Internship
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Internship